Semih Çelik, Ayşenur Halil’in ailesine dehşet verici fotoğraflar göndermiş!

İstanbul'daki çifte cinayetle ilgili sarsıcı gelişmeler peş peşe geliyor. Semih Çelik’in, cinayet sonrası Ayşenur Halil’in cesedinin fotoğraflarını ailesine yolladığı ortaya çıktı. Bu olay, cinayet soruşturmasında yeni bir şok etkisi yarattı...

Türkiye, İstanbul’da Semih Çelik’in işlediği çifte cinayetlerle sarsıldı. Henüz 19 yaşındaki Çelik, önce kız arkadaşı Ayşenur Halil’i, ardından takıntılı olduğu iddia edilen okul arkadaşı İkbal Uzuner’i vahşice öldürdü.

KAFASINI ANNESININ ÖNÜNE ATTI

Semih Çelik, cinayetlerin en dehşet verici anında İkbal Uzuner’in başını kesip annesinin önüne attı. Bu korkunç manzara karşısında Uzuner’in annesi sinir krizi geçirdi. Olayın bu vahşi boyutu toplumda infial yarattı.

AYŞENUR’UN CANSIZ BEDENININ FOTOĞRAFLARINI AILESINE GÖNDERDI

Ayşenur Halil cinayeti ile ilgili de yeni detaylar ortaya çıktı. Olay günü babasına, kız arkadaşının kahvaltıya geleceğini söyleyen Semih Çelik, bu sebeple babasının evden ayrılmasını sağladı. Ardından kendi evinde Ayşenur Halil’i öldüren Çelik, genç kızın cansız bedeninin fotoğraflarını ailesine göndererek onları olay yerine çağırdı.

MAHALLE SAKINLERI SEMIH ÇELIK’I ANLATTI

Hürriyet gazetesinin haberine göre, Semih Çelik 6 yıl önce Ayşenur’u katlettiği eve taşındı. Mahalle sakinleri, Çelik’in burada kimseyle konuşmadığını, nadiren yüzünü gördüklerini ve sadece eve yatmak için geldiğini ifade ettiler. Olay günü ise Semih Çelik’in mahallede dikkat çeken bir hareketi olmuş: Fırına gidip kıyafetlerini göstererek, "Üstüm nasıl olmuş, iyi mi?" diye sorduğu öğrenildi.

Mahalle halkı, yaşanan vahşetin şokunu hala atlatamamış durumda. Mahallede herkesin birbiriyle iyi anlaştığını, ancak Semih ve babasını hiç tanımadıklarını belirttiler. Ayrıca Semih Çelik’in annesini de hiç görmediklerini dile getirdiler.

Bu çifte cinayet, İstanbul’da derin bir travma yarattı ve olayın detayları toplumda büyük bir yankı buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.