Semih Çelik'in işlediği cinayet sonrası surlar kapatıldı!

İstanbul'da meydana gelen iki kadın cinayeti, güvenlik endişelerini artırdı. Cinayetlerin işlendiği Edirnekapı surları güvenlik önlemi olarak kapatıldı ve bölgede güvenlik tedbirleri artırıldı.

İstanbul'da yaşanan dehşet verici cinayetler, güvenlik endişelerini gündeme getirdi. İstanbul'un merkezindeki Edirnekapı surlarına çıkan 19 yaşındaki Semih Çelik, iki kadını vahşice öldürdükten sonra intihar etti. Bu olayın ardından güvenlik önlemleri artırılarak surlar kapatıldı.

NE OLMUŞTU?

Fatih ilçesinde meydana gelen olayda, Semih Çelik, eski kız arkadaşı 19 yaşındaki Ayşenur Halil'i boğazını keserek öldürdü. Bu cinayetin ardından yaklaşık yarım saat içinde, başka bir kadın olan İkbal Uzuner’i de aynı şekilde öldürdü. Uzuner’in cesedini parçaladıktan sonra kestiği başını surlardan aşağı attı. Çelik, cinayetlerin ardından intihar ederek yaşamına son verdi.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILDI

Bu korkunç olayın ardından İstanbul'un tarihi surlarına güvenlik önlemi olarak kapatıldığı bildirildi. Sur cinayeti sonrası, vatandaşlar arasında artan güvenlik endişeleri, şehirdeki huzuru tehdit ederken, yerel yönetimlerin bu tür olayları önlemek için daha fazla önlem alması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.