Semih Kılçsoy'a Avrupa devinden sürpriz teklif

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy için Avrupa kulüpleri nabız yoklamaya devam ediyor. Son olarak Porto, Beşiktaş'a oyuncunun durumu hakkında bilgi talep etti.

Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy, Avrupa kulüplerinin radarında olmaya devam ediyor. Son olarak Porto, oyuncunun durumu hakkında Beşiktaş ile iletişime geçti. Ancak Siyah-Beyazlı kulüp, Kılıçsoy'u bu yaz transfer etmeyi düşünmediklerini ve onu takımda tutacaklarını duyurdu.

Beşiktaş forması giyen Semih Kılıçsoy için Avrupa kulüplerinin ilgisi devam ediyor. Son olarak, Porto'nun genç futbolcu için Beşiktaş'a başvurduğu iddia edildi.

BEŞİKTAŞ'TAN PORTO'YA CEVAP

Fanatik'te yer alan habere göre, Porto, 2 Eylül Pazartesi günü Beşiktaş'a Semih Kılıçsoy'un durumu hakkında "Geçici transfer veya bonservisi ile kalıcı transfer için belirlediğiniz şartlar var mı?" diye sordu. 

Beşiktaş, Semih Kılıçsoy'u yaz transfer döneminde satmayı düşünmediğini ve "Oyuncumuzun ayrılığıyla ilgili herhangi bir şart belirlemiş değiliz." yanıtını verdi. Ayrıca, Beşiktaş teknik direktörü Giovanni Van Bronckhorst'un, Semih Kılıçsoy için geri çevrilemez bir teklif gelmediği sürece oyuncuyu takımda tutmak istediği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.