Semih Şentürk'ten En-Nesyri eleştirisi: Buna 20 milyon euro verdiysek biz yanlış zamanda oynamışız

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Semih Şentürk, Twente maçındaki En-Nesyri performansını eleştirerek, "Buna 20 milyon Euro verdiysek yanlış zamanda oynamışız. 40-50 milyon Euro ederdik," dedi. Takımın genel durumu hakkında da "İzlediğim en kötü Fenerbahçe'ye doğru gidiyor," ifadesini kullandı.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve futbol yorumcusu Semih Şentürk, sarı-lacivertli takımın Faslı golcüsü Youssef En-Nesyri'nin Twente maçındaki performansını eleştirdi. Şentürk, "En-Nesyri biraz Güiza'yı andırıyordu, fakat bugün daha çok Güiza'nın etkisi ortaya çıktı. Eğer ona 20 milyon Euro ödendiyse, biz yanlış zamanda oynamışız. Gerçek potansiyelini gösterseydi, 40-50 milyon Euro edebilirdik" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında deplasmanda Twente ile 1-1 berabere kaldı. Semih Şentürk, Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho ile birlikte Szymanski ve En-Nesyri'ye sert eleştirilerde bulundu. SkySpor YouTube kanalında yaptığı yorumlarda şu ifadeleri kullandı:

"İzlediğim en kötü Fenerbahçe'ye doğru gidiyor. İlk 20 dakikada iyi başlıyorsun, pozisyon buluyorsun ama atamıyorsun, ardından geri çekiliyorsun. Fenerbahçe, bir büyük takım gibi oynamıyor."

"Fenerbahçe'nin acil bir ara vermesi lazım. Zaten bugün bir araya geldiler. Milli maç arasıyla birlikte Mourinho etkisini hepimiz bekliyoruz."

"Szymanski'nin bu kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. Kendi menajerinin oyuncusu mu, anlayamadım. 13. maçı ve hâlâ bir şey göremiyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.