Sen Çal Kapımı dizisi sona mı eriyor

Fox’un sevilen dizisi Sen Çal Kapımı, geçen hafta yayınladığı bölümde beklenenin altında bir reyting aldı

Fox Tv’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi yayın hayatına son hızıyla devam ediyor. Dizinin başrollerine Hande Erçel ve Kerem Bürsin hayat verirken kadroda, Melisa Döngel, Bige Önal, Evrim Doğan, Anıl İlter, Neslihan Yeldan ve Alican Aytekin gibi ünlü isimler yer alıyor. Son zamanlarda dizinin senaryosunda yaşanan değişiklik tüm dengeler değiştirmiş ve seyirci artık sıkıldığını ifade etmişti. Geçtiğimiz günlerde senaristi değişen dizinin ekranlara veda etmesine ramak kaldı.

Serkan ve Eda karakterlerinin evleneceği gün yaşanan talihsiz olay tüm dengeleri değiştirmişti. Herkes tam mutlu bir son olacağını düşünürken Serkan’ın geçirdiği kaza sonucu hafızasını kaybetmesi ve yalnızca Selin’i hatırlaması izleyici kitlesini hayal kırıklığına uğratmıştı. Birkaç bölümdür Serkan’ın hala Eda’yı hatırlamadığını gören seyirci, artık dizinin sıktığını ve bir an önce ya değişiklik yapılması gerektiğini ya da yapımcının final kararı almasını dile getirdi.

Sen Çal Kapımı dizisinde son zamanlarda değişen dengeler izleyici kitlesinin canını sıkmaya başladı. Milyonlarca kişi senaristin saçmaladığını düşünerek artık dizinin izlenmediğini ifade etti. Geçtiğimiz günlerde senarist değişikliği yapılan Sen Çal Kapımı dizisinin son çırpınışlarının da bir etki etmediği görüldü. Seyirci dizinin bir an evvel final yapmasını temenni etti.

Yeni senaristler Duygu Tankaş ve Tunus Taşçı oldu!

Sen Çal Kapımı dizisinin gelecek haftaki yeni bölümüyle beraber senaristleri Duygu Tankaş ve Tunus Taşçı oldu. Dizinin eski reytinglerine dönmesini isteyen yapımcı aldığı kararla yeni bir döneme giriş yaptı. Fakat seyirci bu durumun son çırpınışlar olduğunu ifade ederek dizinin final kararı alması gerektiğini belirtti.

Değişen senaristlerin reytinglere edeceği etki merak konusu olurken milyonlarca kişi bu değişimin çok bir faydasının olmayacağını ifade etti. İlk yayınlandığı zamanlar izlenme rekorları kıran dizinin son zamanlarda düşüşte olması herkesi hüsrana uğrattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Avrupa’da elektrikli araç satışları düştü
Formula 1 efsanesi Senna'nın otomobili satışa çıkacağını duyurdu
MG'den elektrikli hiper otomobil modeli: 0'dan 100'e 1,9 saniye
Honda'dan Kanada'ya 11 milyar dolarlık yatırım teklifi: Elektrikli araç ve batarya tesisi kuracak
Toyota, 2023 yılında 10,1 milyonluk üretim hedefini yakalayamadığını açıkladı