Sen Çal Kapımı dizisinin sonuna gelindi, dizi bitti mi?

Ekranların sevilen dizisi Sen Çal Kapımı sürekli değişen senaryonun seyirciyi sıktığı ve reytinglerin düştüğü biliniyordu. Peki dizi finale mi yaklaşıyor?

FOX’un sevilen dizisi Sen Çal Kapımı geçen hafta yayınladığı bölümde beklenenin altında bir reyting aldı. Bu durumda tabi ki dizinin senaryosu önemli bir etkendi ve son zamanlarda senaryonun değişime uğradığı Sen Çal Kapımı dizisinin seyircisi tarafından belirtiliyordu. Dizinin senaryosunun değişim sebebinin senarist değişikliğinden kaynaklı olduğu ise söylentiler arasında yer aldı.

Serkan ve Eda karakterlerinin evleneceği gün yaşanan talihsiz olay tüm dengeleri değiştirmişti. Herkes tam mutlu bir son olacağını düşünürken Serkan’ın geçirdiği kaza sonucu hafızasını kaybetmesi ve yalnızca Selin’i hatırlaması izleyici kitlesini hayal kırıklığına uğratmıştı. Birkaç bölümdür Serkan’ın hala Eda’yı hatırlamadığını gören seyirci, artık dizinin sıktığını ve bir an önce ya değişiklik yapılması gerektiğini ya da yapımcının final kararı almasını dile getirdi.

Sen Çal Kapımı dizisinde son zamanlarda değişen dengeler izleyici kitlesinin canını sıkmaya başladı. Milyonlarca kişi senaristin saçmaladığını düşünerek artık dizinin izlenmediğini ifade etti. Geçtiğimiz günlerde senarist değişikliği yapılan Sen Çal Kapımı dizisinin son çırpınışlarının da bir etki etmediği görüldü. Seyirci dizinin bir an evvel final yapmasını temenni etti.

Yeni senaristler Duygu Tankaş ve Tunus Taşçı oldu!

Sen Çal Kapımı dizisinin gelecek haftaki yeni bölümüyle beraber senaristleri Duygu Tankaş ve Tunus Taşçı oldu. Dizinin eski reytinglerine dönmesini isteyen yapımcı aldığı kararla yeni bir döneme giriş yaptı. Fakat seyirci bu durumun son çırpınışlar olduğunu ifade ederek dizinin final kararı alması gerektiğini belirtti.

Değişen senaristlerin reytinglere edeceği etki merak konusu olurken milyonlarca kişi bu değişimin çok bir faydasının olmayacağını ifade etti. İlk yayınlandığı zamanlar izlenme rekorları kıran dizinin son zamanlarda düşüşte olması herkesi hüsrana uğrattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Tesla Cybertruck'ın Türkiye tarihi belli oldu!
İkinci el araba alacaklar elini çabuk tutsun: Zam dalgası geliyor!
Artık herkes Mercedes-BMW-Audi yerine bunu alacak!
Ucuz premium araç isteyenler dikkat! Lexus LBX Türkiye pazarına giriyor
Aston Martin, Alonso'nun Çin'de aldığı ceza için inceleme talep etti