Sen gidince bak neler oldu... Usta sanatçı hayatını kaybetti

1970'li yılların en popüler gruplarından biri olan Beyaz Kelebekler’in solisti Sevil Özyurt’un vefat etti.1976 yapımı ''Hababam Sınıfı Uyanıyor’ filminden, Adile Naşit’in unutulmaz yorumu ile hâlâ hafızlarda olan, ''Sen...

1970'li yılların en popüler gruplarından biri olan Beyaz Kelebekler’in solisti Sevil Özyurt’un vefat etti.1976 yapımı ''Hababam Sınıfı Uyanıyor’ filminden, Adile Naşit’in unutulmaz yorumu ile hâlâ hafızlarda olan, ''Sen Gidince Bak Neler Oldu’ isimli şarkıyı söyleyen ve meşhur eden ''Beyaz Kelebekler’in dördüncü solisti Sevil Özyurt’un 13 gün önce defnedildiği duyurulmuştu.

“Sen Gidince Bak Neler Oldu isimli şarkıyı mutlaka hatırlayacaksınız. İşte o şarkıyı söyleyen ve meşhur eden ''Beyaz Kelebekler’in dördüncü solisti Sevil Yaprakgül, Ocak ayında ani bir kalp krizi geçirerek vefat etti ve 21 Ocak 2018 Pazar günü Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedildi. Sevil Yaprakgül, ''Beyaz Kelebekler’in solistliğini yaptığı dönemde Sevil Özyurt olarak tüm yurtta tanınmıştı ama maalesef ölümünü kimse duymadı.

Zeki Müren’den Muazzez Abacı’ya, Türkân Şoray’dan Filiz Akın’a herkesin saçına eli değmiş ünlü kuaför Muammer Yaprakgül’le evlenen Sevil Özyurt, gruba ve sahnelere veda etmişti. Mekânı cennet olsun inşallah.'' yazdı.
''Beyaz Kelebekler’ 1975 yılında Ercüment Ateş'in bestelediği "Sen Gidince" adlı bu şarkıyla, Hollanda plak listelerinde bile bir numaraya kadar çıkmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

En tehlikeli 4 burç!
"Akşener'den aldığımız bayrağı iktidara taşıyacağız"
Erdoğan, saldırıya maruz kalan öğretmene telefon açtı
İYİ Parti'nin yeni Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri belirlendi
Dünyada ilk! Kişiye özel ilk cilt kanseri aşısı test ediliyor!