Seneye Spor Toto Süper Lig’de

Yeni sezon için transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe’nin Almanya’da Borissia Dortmund’un kadrosunda yer alan fakat fazla forma şansı bulamayan Emre Mor için harekete geçtiği belirtildi. Sözcü'nün haberine göre; Borussia...

Yeni sezon için transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe’nin Almanya’da Borissia Dortmund’un kadrosunda yer alan fakat fazla forma şansı bulamayan Emre Mor için harekete geçtiği belirtildi. Sözcü'nün haberine göre; Borussia Dortmund'lu oyuncu ve menajeri ile el sıkıştığı öğrenilen sarı-lacivertliler, Alman kulübüyle temasa geçti. Emre'de ısrarcı olan yönetim, başarılı kanat oyuncusunu 1 yıl kiralık olarak renklerine katmayı hedefliyor. Borussia Dortmund’un da ilk kez Fenerbahçe'nin teklifine bu kadar sıcak baktığı belirtiliyor.

Böylece Almanlar, 19 yaşındaki oyuncusunun tecrübe kazanarak kulübe tekrardan dönmesini planlıyor. Teknik direktörlüğe getirilmesi beklenen Aykut Kocaman da Emre Mor'un transfer edilmesi için olumlu rapor verdi. Yönetim, Kocaman'ın elinde genç oyuncunun daha gelişeceğine inanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Sarı-Lacivertlilerde Son Dakika Gelişmesi! Yeni Teknik Direktör Kim Oldu?
Galatasaray, 60 bin euroya forvet transfer ediyor! İcardi'nin konforu artık sarsılacak!
Ali Çamdalı açıklama yaptı! "Şampiyonluk yarışında neler oluyor bizi hiç ilgilendirmiyor"
Fenerbahçe-Monaco maçının hemen ardından gerginlik!
Jonas Svensson'dan başarı sözleri! "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"