Şengül Hablemitoğlu: Dava ile ilgili umudumuz vardı, artık inancımız sıfır

Necip Hablemitoğlu suikastına ilişkin 10 sanığın yargılandığı davaya dün devam edildi. Eşi Şengül Hablemitoğlu, “İnancımız artık sıfır. Kurguyu ve kimlerin bu cinayete nasıl bulaştığını, o kirli derinliği ve ilişkileri, nasıl göz yumulduğunu anlıyoruz” dedi.

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suiksatının duruşması, dün 28. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. 10 sanığın yargılandığı duruşma ile ilgili Hablemitoğlu’nun eşi Prof. Dr. Şengül Hablemitoğlu sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunmuş oldu.

“Dava ile ilgili umudumuz vardı, ama şu anda inancımız sıfır” diye konuşan Prof. Dr. Hablemitoğlu, “Kurguyu ve kimlerin bu cinayete nasıl bulaştığını, o kirli derinliği ve ilişkiler örüntüsünü, nasıl göz yumulduğunu anlıyoruz. Bizim için dava başladıktan sonra tümüyle netleşti. Şu taraf bu taraf dedikleriniz iç içe, birbirlerini pek kolluyorlar. Bundan önceki celselerde konuşulanlar, ilişkiler ve telaffuz edilen paralar vs. çok korkutucu. Mevzu Necip Hablemitoğlu da değil zaten, olan her birimizin hayatlarına oldu. Tek tesellimiz, zarif bir eş ve harika bir baba ile kısa da olsa yaşayabilmek…” diye ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Bozbey, Çağlar ve Olay Medya Yöneticileriyle Buluştu: Toplumsal Birliktelik ve Eşit Hizmet Vurgusu
İnci Taneler'i Kadrosuna Bomba İki Transfer!
Ümit Özdağ Fatih Portakal'a ateş püskürdü: "Adresinizi verirseniz size gözlük ve kulaklık yollarım"
Yasmin Erbil Sevgilisi Yiğit Poyraz'ın Kucağında Çıktı!
Haluk Levent'ten İsrail'e Sert Tepki: 'Çocukların Ölümünü Nasıl Savunabilirsiniz?'