Şenol Güneş "İmzayı boş mukaveleye attık"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, imza töreninde duygusal bir konuşma yaptı. Güneş, "Trabzonspor'a geri döndüm. İmzayı boş mukaveleye attım ama söz veriyorum, her şeyi yapacağım. Burada olmaktan mutluyum; gönüllere girmek önemlidir," dedi.

Trabzonspor'un yeni Teknik Direktörü Şenol Güneş, imza töreninde duygusal bir konuşma yaparak, takımına olan bağlılığını ve heyecanını dile getirdi. Güneş, "İmzayı boş mukaveleye attım ama her şeyi yapacağıma söz veriyorum," diyerek, Trabzonspor'un uluslararası potansiyeline vurgu yaptı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, imza töreninde duygusal bir konuşma yaptı. Güneş, "Futbol hayatımın son dönemlerinde çok uzak kaldığım büyük bir takıma, doğduğum ve büyüdüğüm Trabzonspor'a geri döndüm. Sıcak karşılamanız için teşekkür ederim. Başkanın projelerini dinlerken büyük bir heyecan hissettim. Sahada teknik olarak yardımcı olmamı istedi. İmzayı boş bir mukaveleye attık, ancak imza atmasak bile söz veriyorum ki Trabzonspor için her şeyi yapacağım. Burayı ruhla ve gönülle yaşamak önemli.

Trabzonspor artık sadece burayla sınırlı kalmıyor, dünyanın dört bir yanına ulaşabiliyor. Buna layık olmak istiyoruz. Burada olmaktan çok mutluyum. Gönüllere girmek önemlidir ve sizler de benim gönlümde yer alıyorsunuz. Allah yolumuzu açık etsin." dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.