Şenol Güneş teknik direktörlüğü bırakıyor mu? Güneş'ten hayranlarını şaşırtacak açıklama!

Şenol Güneş, Güney Kore Milli Takımı'nı çalıştırmaktan memnun olacağını belirtti. Güneş, "Böyle bir meydan okumayı kabul edebilirim" dedi.

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ı çalıştıran tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, Güney Kore Milli Takımı'nı çalıştırmaktan memnun olacağını belirtti. Güneş, bu konudaki düşüncelerini Güney Kore'de yayın yapan KBS'e yaptığı açıklamalarda dile getirdi.

İLGİLİLERDEN HENÜZ BİR İLETİŞİM GELMEDİ

Şenol Güneş, Güney Kore Milli Takımı'nı çalıştırmayı düşünmesine rağmen federasyondan şu ana kadar kendisiyle iletişime geçen olmadığını ifade etti. Ancak bu fırsatı değerlendirmeye hazır olduğunu vurguladı.

FUTBOL KARİYERİNİ KOREDE Mİ BİTİRECEK?

Tecrübeli teknik adam, 2007-2009 yılları arasında Güney Kore ekibi FC Seoul'u başarıyla çalıştırdığını hatırlattı. Bu dönemde 125 maça çıkan Güneş, 1.73 puan ortalaması yakalayarak önemli bir başarı elde etti.

Güneş, Güney Kore'deki deneyiminden dolayı çok mutlu anılarla dolu olduğunu ve kariyerini Kore'de sonlandırmak istediğini belirtti. Ayrıca, 70 yaşını aşmış olmasına rağmen futbol kariyerini en iyi şekilde sonlandırmak istediğini belirten Şenol Güneş, "70 yaşın üzerindeyim ve şu ana kadar iyi bir hayat yaşadım. Futbol kariyerimi en iyi şekilde bitirmek isterim. Böyle bir meydan okumayı kabul edebilirim. Böyle bir fırsatı verirlerse benim için bir şans olur" şeklinde konuştu.

"BÖYLE BİR FIRSAT BENİM İÇİN BİR ŞANS OLUR"

Güneş, Güney Kore Milli Takımı'nı çalıştırmak istemesinin sebeplerinden biri olarak yaşadığı keyifli deneyimleri ve futbol kariyerini zirvede tamamlama isteğini gösterdi. Eğer bu fırsat kendisine verilirse, bu şansı en iyi şekilde değerlendireceğini ifade etti.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.