Şenol Güneş’in Trabzonspor'u Beşiktaş'ı Mağlup Edebilir mi? Tolgay Arslan'ın Cevabı!

Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak dev maç öncesi eski futbolcu Tolgay Arslan'dan çarpıcı bir tahmin geldi. Arslan, Trabzonspor'un 2-1 kazanacağını düşünüyor.

Trabzonspor ile Beşiktaş arasında yarın oynanacak dev derbi öncesi, dikkat çeken bir açıklama eski futbolcu Tolgay Arslan'dan geldi. Şu anda Japonya'da kariyerine devam eden ve geçmişte Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları giyen Arslan, maçın sonucu hakkında tahminlerini paylaştı.

HT Spor'a konuşan Tolgay Arslan, Trabzonspor’un teknik direktörü Şenol Güneş'e olan güvenini vurgularken, "Şenol Güneş ile daha önce çalıştım. Onunla çalışmak büyük bir şanstı. Çok tecrübeli bir hoca ve futbolcularını rahat bırakır. Bu, Trabzonspor'un tam olarak ihtiyaç duyduğu şey. Şenol hoca ile Trabzonspor’un başarılı olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Arslan, Beşiktaş’ın da sezona iyi bir başlangıç yaptığını ancak Trabzon'daki maçın Beşiktaş için zor geçeceğini belirtti. Maç skoru tahminini ise Trabzonspor’un 2-1 galip geleceği yönünde yaptı. Ayrıca Ozan Tufan’ın Şenol Güneş’in gelişiyle yükselen bir performans sergilemesini beklediğini ve yeni santrfor Banza'nın performansını merak ettiğini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.