Şenol Güneş'ten galibiyet yorumu: 'Bir tünelden çıkıyoruz'

Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, Başakşehir galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Olumsuz tabloya rağmen moral ve puan ihtiyacı vurgulayan Güneş, yeni oyuncuların güvenine ve mevcut kadronun performansına dikkat çekti.

Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, Başakşehir'i 1-0 mağlup ettikleri maç sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Güneş, "2 galibiyet ve 6 beraberlik, olumsuz bir tablo. Zor bir dönemde moral, özgüven ve puanlara ihtiyaç vardı. Kaybedilen puanları geri getiremeyiz ama telafi etme şansımız var. Oyuncularım oyuna daha hakimdi, ancak eksiklerimizi kabul ediyoruz. Oyunu geliştirmek zorundayız. 7 yeni oyuncumuz var ve hem onların güvenine hem de mevcut oyuncuların performansına ihtiyacımız var. Son dakikada gelen gol, belki de bu durumun daha iyi olmasını sağladı." şeklinde konuştu.

Güneş, "Trabzonspor bugün bir galibiyet aldı. Moralli, güvenli ve puan olarak üstte olan bir takımı yenmek önemli. Kağıt üzerindeki kayıplara bakıldığında bu galibiyetin anlamı daha büyük. Bir tünelden çıkıyoruz. Oyuncuların 1-0'dan sonraki coşkusunu gördüm ve anladım ki içlerindeki güveni ortaya çıkaramıyorlar. Daha çok hamle yapan bir takım olmalıyız. Kornerde bile daha hızlı oynamak istiyoruz. Gayretleri, koşuları ve oyunları daha olumlu olacak. Umarım öyle olur. 3 puan çok önemliydi; her maçta 3 puan almak gerekiyor. Haftaya Göztepe ile oynayacağız, o da kritik bir karşılaşma. Devreye kadar oyunu geliştirip sonuçları alabilirsek daha iyi bir Trabzonspor göreceğiz." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.