Şenol Güneş''ten Muharrem İnce göndermesi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, tatil yaptığı süreç içerisinde gazetecilerden gelen telefonlarını yanıtlamadığını belirterek "Sonra Muharrem İnce''nin yaşadığı gibi problem olmasın" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, tatil döneminde gazetecilerin telefonlarını açmadığını belirterek; CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin, mağlubiyeti gazeteci İsmail Küçükkaya’ya attığı mesajla kabul etmesi ve bunun da canlı yayında seyircilere duyurulmasına gönderme yaptı. Güneş, "Tatil boyunca telefonumu açmadım. Bazı arkadaşlar arıyor, açmıyorum telefonlarımı. Sonra Muharrem İnce'nin yaşadığı gibi problem olmasın" dedi.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları için Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde toplandı. Teknik Direktör Şenol Güneş, antrenman öncesinde futbolcularla bir müddet toplantı yaptı. Antrenmanın son bölümünde basın mensuplarının yanına gelerek geçmiş bayramlarını kutlayan Şenol Güneş, gazetecilerle bir süre sohbet etti. Pazar günü yapılan seçimlerin ‘vatana millete hayırlı olmasını’ dileyen Güneş, gazetecilerin kendisini aradığını da ifade ederek, "Tatil boyunca telefonumu açmadım. Bazı arkadaşlar arıyor, açmıyorum telefonlarımı. Sonra Muharrem İnce'nin yaşadığı gibi problem olmasın" espirisini yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Sinan Ateş cinayeti davasında ilk duruşma tarihi belli oldu
Babacan uyardı: Fotoğraflarım kullanılarak insanlar dolandırılıyor!
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin EFES-2024 Tatbikatı İzmir'de gerçekleşti
Kuzey Makedonya vatandaşlığı almak isteyenler dikkat!
Bir anda borç batağına saplanabilirsiniz: Mobil bankacılık kullananlar dikkat!