Seray Sever’den şoke eden itiraf! "Düzenli şekilde aldatıldım"

Seray Sever, ilk evliliğini henüz 21 yaşındayken yaptı. İlk evliliği 5 yıl süren Sever, Manda Yuvası filmi setinde tanıştığı Eray Sünbül'e gönlünü kaptırdı. 4 yıllık ilişkilerini 2018 yılında evlilikle taçlandıran Seray...

Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Seray Sever, hem sunucu hem şarkıcı hem de oyuncu olarak televizyon ekranlarında yıllarca yer aldı. Kariyerine yapımcılığı da ekleyen Sever, işleri kadar özel hayatıyla da sık sık adından söz ettirdi. İlk evliliğini 21 yaşındayken yapan Seray Sever, Uğur Kozanoğlu ile 5 yıl aynı yastığa baş koydu.

Sever, tarihler 2018'i gösterdiğinde ise ikinci kez nikah masasına oturdu. Ünlü isim, Manda Yuvası filmi setinde tanıştığı aralarında 10 yaş fark olan Eray Sünbül ile 4 yıllık ilişkisini evlilikle taçlandırdı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla mutlu evliliklerinin sık sık gözler önüne seren ikili, geçen Nisan ayında Sofia ve Alya adlarını verdikleri ikizlerini kucaklarına aldı.

Hem hamilelik süreci hem de doğum sonrası yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Sever, bu kez ihanet açıklamasıyla gündem oldu. Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk olan Seray Sever, yıllar önce sevgilileri tarafından düzenli olarak aldatıldığını söyledi.

Uğradığı ihanetlerin kendisinde fobi haline geldiğini söyleyen Sever, "Kendime güvenimi kaybetmeyerek ve en ufak bir şüphe duyduğumda uzaklaşarak bu fobiyi yendim" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Hasan Can Kaya ile Cem Yılmaz atışmasına Şahan Gökbakar yorumu! Tarafını belli etti
Yıllara meydan okuyan Elizabeth Hurley iddialı paylaşımıyla olay yarattı! "Yine frikik vermiş"
Yüzbinlerce takipçisi bulunuyordu! Sosyal medya fenomeni Om Fahad öldürüldü
Duygu Nebioğlu, Annesiyle ilgili gelen o mesaja sert çıktı! Okları Metin Akpınar'a çevirdi!
'Annem pavyonda çalışıyordu...' diyerek itiraf etti! Esra Ezmeci çok şaşırdı! 'Kardeşimin babası kocammış'