Serdar Dursun'un Yeni Durağı Konyaspor mu Olacak?

Fenerbahçe'den ayrılan Serdar Dursun'un yeni takımı belirleniyor. Konyaspor'un golcü oyuncuyla ilgilendiği ve görüşmelerde bulunduğu belirtilirken, Alanyaspor'un da devrede olduğu iddia ediliyor. Serdar'ın yeni sezonda bir Anadolu takımında forma giymesi bekleniyor.

Fenerbahçe'den ayrılan ve sezon sonunda serbest kalan golcü oyuncu Serdar Dursun'un yeni takımı hakkında sürpriz bir gelişme yaşandı. Konyaspor'un ve Alanyaspor'un ilgilendiği tecrübeli futbolcu, Anadolu kulüplerinden biriyle anlaşma aşamasına geldi. Serdar Dursun'un yeni sezonda hangi takımda oynayacağı merakla bekleniyor.

Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Fatih Karagümrük forması giyen ve kış transfer döneminde Fenerbahçe'ye transfer olan tecrübeli golcü Serdar Dursun'un yeni durağı belirlendi. Golcü oyuncunun geleceği merak konusuyken, büyük bir sürpriz yaşanıyor.

Serdar Dursun, geçen sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe formasıyla mücadele etti ve sezon sonunda sarı-lacivertli ekibe veda etti. Şu an için golcünün yeni takımı konusunda net bir bilgi bulunmamakta.

Fanatik'in haberine göre, Konyaspor, Serdar Dursun'la ciddi bir şekilde ilgileniyor ve oyuncuyla görüşmeler gerçekleştirdi. İstanbul kulüplerinin de ilgilendiği Serdar Dursun'un kararını henüz vermediği belirtiliyor. Ayrıca, Fatih Tekke'nin çalıştırdığı Alanyaspor'un da Serdar Dursun'la ilgilendiği iddia ediliyor.

Bu gelişmelere göre, Serdar Dursun'un yeni sezonda bir Anadolu takımında forma giymesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.