Serdar Ortaç "Eskiden Zengindim"

1990 ve 2000'li yılların en çok dinlenen sanatçılarından Serdar Ortaç, zor günler yaşıyor! Serdar Ortaç yaşadığı kumar ve sağlık sorunları ile gündeme gelmişti. Yaptığı canlı yayında artık zengin olmadığını belirten Ortaç, bu sözlerin peşinden aylık toplam harcamalarının ne kadar olduğunu açıkladı.

Uzun yıllar Türkiye'nin en çok dinlenen sanatçılarından biri olan Serdar Ortaç, kumar ve sağlık sorunlarıyla sık sık derginin gündemini meşgul ediyordu.

Son günlerde kredi borcunu ödemekte zorlandığını ve Ziraat Bankası'nın bu konuda kendisine rahatlık sunduğunu söyleyerek kamuoyunda tartışmaya başlayan Ortaç, aralarında Tarkan'ın da bulunduğu hayatındaki birçok ünlü isim hakkında sert ifadeler kullandı.  TikTok platformunda gösteriliyor.

"ARTIK ZENGİN DEĞİLİM, AYLIK HARCAM 500 BİN TL"

Ünlü isim canlı yayında takipçilerine artık zengin olmadığını söyledi. Aylık giderinin 500 bin TL olduğunu belirten Ortaç, şöyle konuştu:

"Eskiden zengindim ama artık değilim. Aylık giderim 500 bin TL. Ofiste 22'si müzisyen olmak üzere 11 kişi var. Onlara nasıl bakacağım?".

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.