Serdar Ortaç gönlünü kaptırdı! Aşkını 'Hayatımın kadınını buldum!'

Şarkıcı Serdar Ortaç uzun zaman sonra yeni bir aşka yelken açtığını sosyal medya üzerinden açıkladı. Ortaç, TikTok'ta katılmış olduğu yayında yeni bir ilişkiye başladığını söyledi! Şarkıcı, gönlünü eski Survivor yarışmacısına kaptırmış. Çağla Taşdelen'le beraber olduğunu açıkladı!

Şu sıralar sosyal medyada canlı yayınlarıyla gündemde olan ünlü pop şarkıcısı Serdar Ortaç, son aylarda sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla gündemdeydi.

Kadınlarla ilgili sözleri büyük tepki çeken 53 yaşındaki Ortaç, dramatik bir şekilde boşandığı eski eşi Chloe Loughn'ı da hedef aldı.

Ortaç, "Tüm ipleri eski eşime verdim, ne oldu?", "Ağzımı s...! Sırf iki göğsü var diye bu kadar" Bu sözleriyle sosyal medya üzerinden büyük tepki aldı. Ortaç, yeni ilişkisini TikTok üzerinden yaptığı açıklamada duyurdu. Katıldığı canlı programda eski Survivor yarışmacısı Çağla Taşdelen ile ilişkisini açıklayan müzisyen, "Hayatımın kadınını buldum. Çok güzel şeyler yaşıyorum" dedi. Çağla Survivor 2023 yarışmasına katılan ve antrenör olarak görev yapan Taşdelen Kırmızı Takım'da yer almıştı! Çağla, yarışma sırasında talihsiz bir sakatlık yaşadı.. Serdar Ortaç ile aşk yaşadığı ortaya çıktı! 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Ezgi Mola'dan hayranlarını üzen haber
Çağla Şıkel para ödeyerek kendini karanlık kulübeye kapattırdı: Çıkınca verdiği tepki gündem oldu
Cenk Eren'e sahte saat şoku: Gerçeği 10 sene sonra öğrendi
Barış Arduç ile Hande Erçel başrolde buluşuyor
Hande Erçel ve Barış Arduç yeni bir filmde buluşacak