Serdar Ortaç hayatının darbesini yedi! Ne en yakını, ne arkadaşı. Hiç görmediği adamdan öyle bir şey duydu ki.

Serdar Ortaç öyle laflar etti ki magazin gündemine en tepeden yerleşmeyi başardı. Serdar Ortaç, sokakta sevgilisi yürürken bir adam ettiği sözler ile gündemi sarsmayı başardı.

Seçil Gür ile sosyal medyanın dilinden düşmeyen bir aşk yaşayan Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde çarpıcı açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Sevgilisi ile yürürken görüntülenen Serdar Ortaç’a sokakta bulunan bir adamın sözleri ile Serdar Ortaç öyle karşılık verdi ki, ünlü şarkıcıdan bunu kimse beklemiyordu.

Seçil gür ile ilişkilerine yapılan ‘reklam ilişkisi’ yorumlarına Seçil Gür’ün cevabı, “İlişkimiz bir yılını doldurdu. Hâlâ bunu konuşanlara hiçbir cevabım yok. Kendimi direkt kapatıyorum, duymazlıktan geliyorum.” olmuştu. Bunun üzerine Serdar Ortaç ise, “Reklam yapmak için el ele sahile çıkar, iki zevzek zevzek gülersin. Sonra herkes evine gider. Reklam ilişkisi yaşayan kadın evde yemeğimi yapmaz. ‘Aşçı tut kendine’ der.” sözleriyle bu iddiaları yalanlamışlardı.

Sevgilisi ile Bebek’te bir mekanda basın mensuplarıyla karşılaşan Serdar Ortaç, kısa süreliğine sohbet etti. Gazetecilerden gelen, “Hayatınızın film olmasını ister misiniz?” sorusuna Seçil Gür araya girerek, Ben yazacağım Serdar'ın hayatını, Üç kişiyle yaşıyorum” sözleri ile ünlü şarkıcının sürekli değişen ruh haline esprili bir şekilde karşılık verdi.

Gazeteciler ile sohbet esnasında iken ortaya çıkan bir durum herkesi şok içinde bıraktı. O sırada yoldan geçen bir vatandaş, "Ahmet Kaya'ya o hareketi yaptın ya, sen adam değilsin!" sözlerini kullanması üzerine ünlü popçunun cevabı ise, "Yapma be abi, yapma be abi" şeklinde oldu. Bu diyalogun nedeni ise Serdar Ortaç’ın, Ahmet Kaya’nın "Kürtçe şarkı söylemek istiyorum" sözlerine verdiği tepkiden kaynaklanıyordu.

'Bana göre tek lider Erdoğan'

Serdar Ortaç, gazetecilere verdiği röportajında siyasi fikirleri hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şarkıcının dünya görüşünün sorulması üzerine “Ben Atatürkçüyüm. Cumhuriyeti kuran Ata'ma hayranım, aşığım. Ama Erdoğan'ın liderliğine de aşığım. Bana göre şu an tek lider Erdoğan'dır.” Cevabını vermesi hayranları tarafından garipsendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Wanda Nara'nın Cesur Pozları Beğeni Topladı!
Simge Sağın, sahnede Icardi'ye selam gönderdi: Yeni bir aşk yolda mı?
"Metroya askılıyla binmesinler" demişti, sahneye jartiyerle çıktı
Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'i torbacısı sattı
Arka Sokaklar’ın sezon final tarihi belli oldu