Serdar Ortaç İmam Olma Yolunda Olduğunu Söyledi! Sosyal Medya Yıkıldı!

Dün akşam sahne alan Serdar Ortaç alkolü bıraktığını koyu bir alkolikten bayağı imam olma yolunda gittiği söyledi. Serdar Ortaç açıklamaları ile yine sosyal medyanın ilgi odağı olmayı başardı! Serdar Ortaç'ın planı ne?

Daha önce yaptığı açıklamada borçlarını ödediğini ve 15 milyon TL ödediğini söyleyen Ortaç, doğrudan Instagram hesabından şunları söyledi: "Her şeyimi kaybettim. Sağlığımı da kaybettim.

Babam, kardeşim ve gitarist beş yıl içinde öldü." Ayrıldım.

Bu en kolayıdır. Yani kaybedecek hiçbir şeyim yok. Gazetenin ne dediği önemli değil. Yani, evimin yandığını görmek için arkama bakmazdım... Yanıldığımı biliyorum ama... "İçmezsem haksız değilim" dedi.

Son olarak son aylarda sahneye sarhoş çıktığı için konuşulan ünlü müzisyen Serdar Ortaç var. Sosyal medya sayfasında canlı yayınlarda ön sıralarda yer alıyor.

Son dönemde yaptığı açıklamalar ve sosyal medyayla dikkatleri üzerine çeken ünlü müzisyen, TikTok'ta yaptığı canlı yayınlarla adından söz ettiriyor. Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan 2014 yılında evlenip 2019 yılında boşanmıştı. Ortaç, 5 yıldır evli olduğu eski eşi Chloe Loughnan hakkında zaman zaman açıklamalarda bulunuyor. Geçtiğimiz hafta takipçilerinden gelen bir soruyu yanıtladı. Bir takipçisinin "Chloe Loughnan'dan boşandığı için üzgün" mesajına yanıt veren şarkıcı, "Babamı, küçük kardeşimi, gitaristi, müzisyeni kaybettim. Eski sevgilim boşandı diye mi üzülüyorum? Kaybettim." 10 yılda 8 ölüm."

Ünlü şarkıcı dün konserine alkolsüz gitti. Çok değiştiğini ve imam olmaya başladığını söyleyen Ortaç, dans eden kızlarla da ilgilendiğini söyledi.

Sahneden izleyicilere seslenen ünlü şarkıcı, şunları söyledi: "Arkadaşlar, 30 yıldır her gün içki ve sigarayı bıraktım. Ciddi bir alkolikten imamlığa geçtim. Yakında bu kızları ele alacağım. "Artık depresyonda olmadığımı açıkça belirtmeliyim."

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.