Serdar Ortaç'ın TikTok hesabı kapatıldı!

Şarkıcı Serdar Ortaç'ın TikTok hesabı kapatıldı. Bunun üzerine Instagram'a yönelen müzisyen karara tepki göstererek, "Sanki namus suçu işledim." dedi. Serdar Ortaç, Tiktok hesabı kapatılınca Instagram'ın yolunu tuttu!

Ünlü müzisyen Serdar Ortaç'ın TikTok hesabı kapatıldı. Alkol ve tütün tüketimi ve canlı gösterilerdeki müstehcen sözleriyle sektörde dikkat çeken müzisyen, Instagram hesabından bir açıklama yaptı.

Serdar Ortaç, paylaşımında hesabının askıya alınmasını eleştirerek, "Küfür etmişim gibi TikTok hesabımı kapattılar. Ben de Instagram'a geldim. Instagram'ı seviyorum ama Instagram'da canlı yayın yok." 

İçki ve sigarayı bırakan Ortaç da şunları söyledi: "35 yıl viski içen bir adam bir gecede bırakabilir mi? Alkolsüz hayat inanılmaz güzel İçkiyi bıraktım ve Sigara içiyorum, dedi.

Maddi sıkıntıyı aşmak için bir takipçisinin kendisinden emlakçılık yapmasını istemesi üzerine Ortaç, şunları söyledi: "Gayrimenkul yapamıyorum. Bir şey alıp satabilir miyim? Yazan adam "Eğer" Bir şeyler sattığımı biliyorum?"

.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.