Serdar Ortaç'tan kumar itirafı: Parayı koyacak yer bulamıyordum

Serdar Ortaç, TRT1'de gösterilen 'Alişan ile Hayata Gülümse' programına konuk oldu.

Kumar tutkusu yüzünden bankalara 10 milyon TL borcu olan ve bir süre önce bu borçlarını kapatan Ortaç, "35 sene kumar oynadım, kazananı görmedim" itirafında bulunmuş oldu.

İşte Serdar Ortaç'ın açıklamalarından satırbaşları:

* İlk meşhur olduğum zaman rüyada gibiydim. Bir lisenin önünden geçerken 'Serdar Ortaç' diye bağırmaya başladılar çok şaşırdım. Meşhur olduğumu anladım.

* Gelecekle ilgili hiç plan yapmadım. Rahmetli babama dedim ki 'Parayı koyacak yer bulamıyorum' o da bana 'Oğlum bankaya yatırsana' dedi. O zaman tüm bankalarda param vardı. 'Sen onu da yiyeceksin' dedi. Ben o paranın biteceğine inanamazdım, demek ki oluyor. Paraya hiçbir zaman değer vermedim.

ÇOK KUMAR OYNAMAM BENİ MAHVETTİ

* (Bu hayatta seni en çok üzen olay ne? sorusuna) Ölümler, çok para kaybetmem, çok kumar oynamam beni mahvetti. Şimdi yok fakat çok geç oldu. Yemin ediyorum kazanamazlar. Pazartesi 1 kazanırsa çarşamba 2 kaybeder. Kendini kaybederse 10 gider. 10 lirayı geri almak için 10 senen gider. Hiç kimse kazanamaz, kazansam ben kazanırdım 35 senedir oynuyorum. İnsan yalnız mesleğinden kazanır. Belki mesleğinden kazandığı az geliyor fakat kumardan kazanamazsınız. En iyi evlerde oturdum, en iyi otomobillere bindim. Her şeyin en lüksünü yaşadım. Öyle bir yaşam yok. Kimseyi de kıskanmamak lazım.

YENİ MS ATAĞI GELMEDİ, DOKTORA GİTMEDİM

* Sağlıklı olduğum günleri özlüyorum.

* Artık sıkılıyorum, gençliğimi özledim fakat buna alışacağız. Yeni MS atağı gelmedi, doktora gitmedim. Eski gibi bisiklete binemiyorum, bisiklet bana çok iyi geliyordu. Sahneye çıkınca her şeyi unutuyorum, sahne bana iyi geliyor.

* Hiç psikoloğa gitmedim. Ben dertleşerek düzelmem iki damla gözyaşı dökerim sonra aynı devam ederim, ama ilaçla tedavi edebilirler beni.

* Evde konuşacak kimse olmadığı için canlı yayın açıyordum. Artık bıraktım atlattım o süreci de...

* Günde bir öğün yemek yiyorum, lezzet alamıyorum. Eskiden balık yiyip sohbet ederdik, bunu 50 yıl yapınca tadı kalmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Tamer Karadağlı Şahan Gökbakar'ın adını duyunca sinirlendi
Cem Yılmaz bir aşkı daha bitti iddiası
Afra Saraçoğlu’nun okul hayatıyla ilgili eleştirilere annesinden tepki geldi
Selen Görgüzel 300 bin TL'lik bileziğini kaybetti: Bulana ödül var
Prens'le rekor kıran Giray Altınok'tan Güldür Güldür Show açıklaması