Serdar Saatçı'dan Beşiktaş taraftarını kızdıracak sözler: “Daha büyük bir kulübe geldim”

Trabzonspor'un yeni transferi Serdar Saatçı, Beşiktaş'tan daha büyük bir kulübe geldiğini belirterek sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Havalimanında yaptığı açıklamada, kendini en iyi şekilde göstereceğini ve eski Avni Aker ruhunu geri getireceğini söyledi.

Trabzonspor’un yeni transferi Serdar Saatçı, eski takımı Beşiktaş hakkında "Daha büyük bir kulübe geldim" şeklindeki açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti. Havalimanında yaptığı bu yorum, Beşiktaş taraftarları arasında tepkilere yol açarken, Saatçı’nın yeni takımındaki hedefleri de merak konusu oldu.

Trabzonspor’un yeni transferi Serdar Saatçı, eski takımı Beşiktaş hakkında yaptığı açıklamalarla sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan milli oyuncu, "Daha büyük bir kulübe geldim" şeklindeki sözleriyle Beşiktaş taraftarlarının tepkisini çekti.

Saatçı’nın açıklamaları şöyle:

"Aşırı mutluyum. Önceden tanıdığım bir lig. Beşiktaş’tan buraya geldim ve daha büyük bir kulübe geldim. Braga’da birçok maç oynadım, daha tecrübeli bir şekilde döndüm. Bu ligde kendimi en iyi şekilde göstereceğimden eminim. İnşallah eski Avni Aker ruhunu geri getiririz. Şu an durumum iyi ve hazırım. Beşiktaş maçında elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve taraftarımızın üzüntülü ayrılmamasını sağlayacağız."

Trabzonspor, Serdar Saatçı için Braga’ya 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.