Seren Serengil bu sefer Neslihan Atagül'ü hedef aldı

Paylaşımının hemen arkasından ise birçok dizi hayranı bu habere çok üzülmüştü. Neslihan Atagül olmadan dizinin izlemenin bir anlamı olmadığını belirten dizi hayranları, diziyi izlemeyi bırakmışlardı.

Söylemezsem Olmaz programında Seren Serengil, Bircan Balı ve Arto ile Sefirin Kızı dizisinden ayrılan Neslihan atagül hakkında çok çarpıcı konuşmalar yaptı. Bu konuşmalarının hemen arkasından binlerce kişi sosyal medya üzerinden düşüncelerini dile getirdi. Adeta bombayı Neslihan Atagül'de patlatan Seren Serengil, çok sert açıklamalar yaptı.

Bu açıklamaların ardından ise hem sosyal medyada hem de magazin sayfalarında çok büyük bir polemik yaşanmaya başlandı. Seren Serengil konu hakkında açıklama yaparken ise programın alt kısmında "Neslihan Atagül'ün hastalığı düzmece miydi?" notu düşülmüştü. Seyircileri ekranlara kilitleyen programda Seren Serengil, Atagül'ü hedef alarak...

Neslihan Atagül'ün, Sefirin Kızı dizisinden ayrılmasına ise “Kavga ettiler ve işi bırakmak istedi. Ama tazminat ödememek için rapor aldı” sözlerini kullanarak açıklama yapan Seren Serengil tüm dikkatleri bir anda üzerinde topladı. Güzel oyuncu Neslihan Atagül'ün hayranları ise bu habere çok kızdı. Hedefine aldığı Neslihan Atagül hakkında sert bir şekilde konuşan Serengil, hastalığının bir bahane olduğunu iddia etti.

Seren Serengil, Söylemezsem Olmaz programında “Hasta falan değildi. Kavga ettiler ve işi bırakmak istedi. Ama tazminat ödememek için rapor aldı. Sonra da hastalığını bahane ederek diziden ayrıldı” sözlerini dile getirdi. Magazin dünyasını derinden sallayan Seregil, Neslihan Atagül için "Çakal Carlos" benzetmesi yaparak yeniden bir fitili ateşledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!
Nisan ayında Türkiye'de en çok satılan otomobiller belirlendi! İlk sıradaki marka hiç şaşırtmadı
Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor
Büyük Çinli otomobil üreticisi Türkiye pazarına geri dönmeye hazırlanıyor!
Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu