Seren Serengil canlı yayında çıldırdı! Konu İbo Show olunca öyle şeyler dedi ki, yer gök inledi! “Hiç yakışmıy

Beyaz TV ekranlarının en çok sevilen programlarından biri olan Söylemezsem Olmaz programında İbo Show ele alınınca Seren Serengil çıldırdı. Sevilerek izlenen programın sunucu koltuğunda oturan Seren Serengil açıklamalarıyla yeri göğü inletti.

Birbirinden farklı konuları ele alan Söylemezsem Olmaz programında İbo Show’da ele alındı. “İbo Show’un son bölümünü izlediniz mi? Adamı resmen hüngür hüngür ağlatıyorlar. Ben çok sinirleniyorum bu duruma ya” sözlerini dile getirdi. Arto ise yayınlanan VTR’yi izledikten sonra “Adam sesine ağlamıyor. ‘Neden eski halinde değil’ diye ağlıyor.” Sözlerini dile getirdi.

Seren Serengil; “Konuklara bir tane bakar mısın? Hepsi yanına gittiler, diz çöküyorlar, elini öpüyorlar sanki adam öldü ya! Siz bunu her yaptığınız bir algı oluşuyor. Bu adam İmparator. Bu adam zirvede. Siz her bunu yaptığınızda; “Yazık ya, eski halinde değil artık” yorumlarını yaptırıyorsunuz.” Sözleri üzerine Arto ise skandal bir açıklama yaptı.

Arto konu hakkında Seren Serengil’e katıldığını dile getirerek; “Bu hareketiniz, bu adamı acınacak hal getiriyor. Bunların hepsi yanlış mesaj oluyor. Bunlar doğru mesaj değil” yorumunda bulundu Seren Serengil ise çıldırdı ve açıklamalarıyla sosyal medyayı inletti.

“Programın reytingi için İbrahim Tatlıses’i harcayamazsınız!”

Seren Serengil konu hakkında; “Programın reytingi için İbrahim Tatlıses’i harcayamazsınız! Ben çok seviyorum gerçekten Tatlıses’i, adamın eski şarkılarını veriyorlar İbrahim Bey’de dayanamıyor ağlıyor. Yapmayın cidden yapmayın. Kendi imajınıza zarar veriyorsunuz. Sizin gibi bir isim daha yok. Başkası hayatta yapamaz bunu. Yemin ederim çok sinirleniyorum artık bir gün çıkıp geleceğim” Sözlerini dile getirdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yeni bir batarya teknolojisi, elektrikli araçların menzil sorununu çözecek!
Mercedes-Benz, Apple CarPlay desteğini sonlandırıyor
Tesla Cybertruck'ın Türkiye tarihi belli oldu!
İkinci el araba alacaklar elini çabuk tutsun: Zam dalgası geliyor!
Artık herkes Mercedes-BMW-Audi yerine bunu alacak!