Seren Serengil Lüks Malikanesinin Kapılarını İlk Kez Evrim Akın'a Açtı!

Evrim Akın bu hafta, açıklamalarıyla sık sık gündem olan Seren Serengil'in beş katlı villasına gitti. Seren Serengil lüks malikanesinin kapılarını ilk defa Evrim Akın'a açmış oldu. Lüks villasında yok yok..

Evrim Akın'la bu haftaki ev turunun konuğu Seren Serengil oldu

Evrim Akın bu hafta müzisyen ve yorumcu Seren Serengil'in hayatını anlattı. Beş yıllık ortağı Mustafa Tohma ile magazin dünyasında iz bırakan açıklamalarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Evinin kapısını çaldı.

Ünlü müzisyen ve yorumcu Seren Serengil, "Evrim Akın'la Ev Turu"nda ilk kez beş katlı ilginç bir villanın kapılarını açtı.

Modern ve klasik çizgilerle evini ortaya çıkaran Seren Serengi, evini kendi zevkine göre tasarladığını söyledi. Beş katlı villanın tasarımı dikkat çekti.

Çok sayıda evcil hayvanı olan Sereng, bahçesinde köpekler için yapılan evleri de gösterdi. İki katlı kulübeyi inşa eden ünlü isim, yaz aylarında üst katın çok güneş alması nedeniyle üst katının "kışlık", alt katının ise "yaz" olduğunu söyledi.

Kendi dizisi dışında başka bir dizide yer almadığını belirten Seren Serengil, Evrim Akın'la güzel vakit geçirdi. Serengil'in doğayla iç içe olan serasında özellikle gardırop ve ayakkabı dolabı dikkat çekti. Bir erkek gardırobunu bir bardakta saklamayı ve bir tarafta kıyafetleri, diğer tarafta ise ayakkabıları düzenlemeyi tercih eder. Ünlü ismin ayakkabı türünün tüm renklerini satın alması dikkatlerden kaçmadı. Çok sayıda leopar ürünü olduğu anlaşılan Serengil, şunları söyledi: "Leopar deyince Seren Serengil'i bilirsiniz.."

Evrim Akın ve Serengil evlerine giderken Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohman, lezzetli bir yemek hazırladı. Mezeler, salatalar ve dürümlerden oluşan şık bir sofraya sahip olan Tohman, tüm malzemeleri kendisinin yaptığını söyledi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.