Seren Serengil, Seda Sayan'ın sevgilisi için "Çocuk zaten oğluyla aynı yaşta" dedi

Seda Sayan yorumlarıyla öne çıkan Seren Serengil, paylaşımı ile dikkat çekti. Sabahların sultanını bu sefer de aşk hayatından vuran, Serengil kendini unuttu! Sayan'ın yaş farkını eleştiren Serengil'in kendi ilişkisini unutması sosyal medyaya yansıdı!

Serengil'in "Çocuk zaten oğlu kadar yaşında" yorumu sosyal medyada tepkiye neden oldu. Çünkü bu yorum Sereng'in kendisinden 11 yaş küçük Mustafa Tohma ile ilişkisi olduğu gerçeğiyle çelişiyor.

Seren Serengil'in Seda Sayan'ın evliliğiyle ilgili diğer yorumu da ortaya çıktı. Serengil, Seda Sayan'ı kendine benzemeye çalışmakla suçlayarak, "Kaşların aynı, doktorlarıma gidip Seren gibi olmalarını istiyorsun. Seren Sayan ya da Seda Serengil olmaya ne gerek var?"

Bu kez takipçisi şöyle dedi: "Seda Sayan boşanıyor mu?" sorusuna Serengil şu cevabı verdi: "Çocuk zaten çocuktan küçük, 67 yaşında bir kadın, annesiyle aynı yaşta. Mümkün müydü?" Dikkat çekici bir şekilde şu cevabı verdi: Bu yorum, Serengil'in yaş farkına dikkat etmediği yönündeki eleştirilere yol açarak sosyal medyada çeşitli yorumlara yol açtı.

CİNSEL İTİRAF GELDİ!

 

Seren Mustafa Tohma ile olan ilişkisi hakkında konuşan Serengil, şunları söyledi: "Gerçekten Tohma ile cinsel ilişkisi vardı." "Bir ilişkimiz yok ama bu bir zorunluluk. Benim de bir psikoloğa gitmem gerekiyor" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nde kötü haber: İzleyenler gidecek diye seviniyordu
Halima Aden Rüzgarı Esti!
Cüneyd tarikattan atıldı: Özgür Demirtaş'ın 'Kızıl Goncalar' yorumu dikkat çekti
Nihat Doğan ve Arzu Doğan'dan boşanma kararı: Boşanma sebebi dikkat çekti
Sevgilisini başka bir kadınla yakalamıştı: Aycan Yanaç açıklama yaptı