Seren Serengil'in Hitler yorumu: Deniz Akkaya Musevi eski eşini hatırlattı

İsrail-Hamas arasındaki çatışmalar şiddetini artırırken Türkiye'de de ünlü adlar konuya dair yorumlarda bulunuyor. Seren Serengil ‘Şimdi bu Netanyahu hitleri haklı çıkarmıyor mu?’ deyince Deniz Akkaya çileden çıktı.

Hamas'ın İsrail'e başlattığı harekat sonrası çatışmalar arttı. Çok sayıda can kaybının yaşandığı çatışmalarda Netanyahu'yu eleştirmek isteyen Seren Serengil sözleriyle gündem oldu.

Seren Serengil’in "Şimdi bu Netanyahu Hitleri haklı çıkarmıyor mu?" paylaşımından sonra Deniz Akkaya çok sinirlendi. "Dünya üzerinde hiçbir soykırım haklı sebeplerle yapılamaz" diyen Akkaya, Seren Serengil'i hedef alarak ağır ifadeler kullandı.

"Senin eski kocan Museviydi, Musa'nın a... yatıp Musa’dan çocuk yapmak için ölüp bitiyordun" diyen Deniz Akkaya ağır ifadeler kullanarak "Musevi cemaatinin bu kadına acilen tarihin en büyük tazminat davasını açmasını diliyorum" dedi.

Seren Serengil ve Musa Aytun 2006’da evlendi. Çiftin 3 Nisan 2009’da bir kız çocukları oldu, ama 23 haftalık doğan Stephanie dört gün kuvezde yaşatıldıktan sonra yaşamını kaybetti. Çift 2010’da boşandılar.

Magazin Haberleri

Afra Saraçoğlu’nun okul hayatıyla ilgili eleştirilere annesinden tepki geldi
Selen Görgüzel 300 bin TL'lik bileziğini kaybetti: Bulana ödül var
Prens'le rekor kıran Giray Altınok'tan Güldür Güldür Show açıklaması
Serenay Sarıkaya, Reklam Aşkı İddialarına Tepki Gösterdi: 'Gerçek Hayatta Böyle Şeyler Yok!'
Ajda Pekkan'ın İlk Stadyum Konserinde Sahne Arkadaşları Belli Oldu!