Serena Williams ameliyat masasına yattı

Dünyaca ünlü eski tenisçi Serena Williams, boynundaki bir kist nedeniyle geçirdiği ameliyatla hayranlarını endişelendirdi. Greyfurt büyüklüğünde iyi huylu bir kist çıkarılan Williams, sağlık durumunun iyi olduğunu ve iyileşme sürecinde olduğunu duyurdu.

Dünyaca ünlü eski tenisçi Serena Williams, hayranlarını endişelendiren bir haberle gündeme geldi. Williams, boyun kısmından büyük bir kitle aldırdığını duyurarak sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Geçtiğimiz aylarda boynunda bir şişlik hissetmeye başlayan 43 yaşındaki Williams, bu kisti aldırmak için ameliyat oldu. Yapılan müdahalede boynundan bir greyfurt büyüklüğünde kist çıkarıldığı belirtildi.

Williams, kisti aldırması için bir zorunluluk olmadığını, bu nedenle Mayıs ayından bu yana ameliyat geçirmediğini söyledi. Kistin zamanla büyüdüğünü ifade eden Williams, "MRI taraması yaptırdım ve kist iyi huyluydu. Bu yüzden ona dokunmadım ama büyümeye devam etti," şeklinde konuştu.

Serena Williams’ın kanser tarama sonuçlarının negatif çıktığı bildirildi. Kistin büyümesinin ardından ameliyat olan Williams, "Bu kisti aldıran halim. Her şey yolunda gittiği için çok minnettar ve şanslıyım, en önemlisi de sağlıklıyım. Hala iyileşme sürecim devam ediyor ama daha iyiye gidiyorum. Sağlık her zaman önce gelir," açıklamasında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.