Serenay Sarıkaya, Adana Altın Koza'ya Yeni Tarzıyla Damga Vurdu!

Mert Demir ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya, Adana Altın Koza Film Festivali'nde jüri üyesi olarak dikkat çekti. Sarıkaya, Adana'ya olan sevgisini de dile getirdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafınca bu yıl 31'incisi düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması ödülleri sahiplerine verildi. 

Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi'nde düzenlenen, sunuculuğunu Özlem Gürses'in yaptığı Büyük Ödül Töreni sanatçıların kırmızı halıdan geçerek tören alanına gelmesiyle başladı. 

Geçen yıl vefat eden Türk beyazperde oyuncularının isimlerinin okunduğu törende, bu yıl festival süresince yapılan etkinliklerden oluşan video gösterisi seyredildi, Çetin Akdeniz konser verdi. 

EN İYİ FİLM: HEMME'NİN ÖLDÜĞÜ GÜNLERDEN BİRİ

11 filmin yarıştığı Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda En İyi Film ödülüne, yönetmenliğini Murat Fıratoğlu'nun yaptığı Hemme'nin Öldüğü Günlerden Biri filmine verildi. 

Yönetmen Fıratoğlu'na ödülünü Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Jüri Başkanı Nuri Bilgi Ceylan birlikte verdi. 

Festivalde En İyi Yönetmen Ödülü'nü Hiçbir Şey Yerinde Değil filmiyle Burak Çevik aldı. 

EN İYİ ERKEK VE KADIN OYUNCU

Gecede En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Kadın Oyuncu ödülleri paylaştırıldı. 

Ölü Mevsim filminden Erdem Şenocak ve Gecenin Kıyısı filminden Ahmet Rıfat Şungar En İyi Erkek Oyuncu ödülünü jüri üyesi olan Serenay Sarıkaya'nın elinden alırken En İyi Kadın Oyuncu Ödülü ise Ölü Mevsim filmindeki rolleriyle Funda Eryiğit ve Ece Yaşar arasında paylaşıldı. 

Saçlarını kısa kestiren Serenay Sarıkaya yeni imajı ve sade tarzıyla beğeni topladı.

Sarıkaya yaptığı açıklamada "Burada olduğum için çok mutluyum. Adana'da olduğum için çok mutluyum. Adana sevdamı bilenler bilir" ifadelerini kullandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.