Serenay Sarıkaya dudakları uçuklattı! Akıl fikir kalmadı, reklam ücreti beyinleri yok etti!

Magazin gündemine bomba gibi giriş yapan Serenay Sarıkaya, bu defa reklam ücreti ile dudakları uçuklattı. Yeni projesindeki anlaşmada yer alan rakam ile Türkiye gündemine giriş yaptı. Aldığı ücreti duyan milyonlar ise resmen kağıt kalem ile hesap yaptı.

Son dönemde ekranlardan uzak olan güzel oyuncu bu anlaşması ile ülke gündemini alt üst etti. Sevilen dizilerdeki ünlü oyuncular son dönemde ünlü markaların reklam yüzü olmaya başladı. Bunlara bir yenisi de Serenay Sarıkaya’dan geldi. Milyonlarca hayranı bulunan güzel oyuncu resmen rekor kıran bir ücret ile reklam projesinde oynamayı kabul etti. Astronomik bir rakam ile imzaladığı reklam anlaşması milyonlar ile ifade ediliyor.

En son Maldivler’de bulunan Serenay Sarıkaya, Türkiye’ye döner dönmez inanılmaz bile anlaşma ile binlerce TL kazandı. Geçtiğimiz gün Etilerde bir saç tasarım merkezinden çıkarken görüntülenen Serenay Sarıkaya yeni imajı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncu reklam ücretini duyurmasıyla adeta tüm ülke şaşkınlık yaşadı.

Son olarak başrolde yer alacağı Şahmeran adlı dizi için “Hazırlıklar devam ediyor. Çekimler eylül ayında başlayacak. Rolüm sürpriz olsun. Reklam çekimlerim var bu sıralar. Tatilde yeterince dinlendim, çalışmak için döndüm.” İfadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun reklam ücreti ise resmen hayretlere neden oldu. Daha önce bu denli reklam anlaşmasının örneği çok az bulunuyor.

Dünyaca ünlü bir Jean markasıyla tam 4 milyon TL ile anlaşmaya varan oyuncu, aldığı bu rakam ile resmen dehşete düşürdü. İmzaladığı bu reklam anlaşması ile Türkiye’deki en pahalı reklam yüzleri arasında yer alan güzel oyuncu, muhabirlerin sorularını yanıtlamaya devam etti.

Geçtiğimiz günlerde haberlere konu olan, kıyafet bağışı sorusuna da cevap veren Serenay Sarıkaya,

“Evet, bağışladım ve 34 kız çocuğuna eğitim imkanı sağlandı. Bunun için çok mutluyum.” açıklamalarında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Ebru Şahin ve Cedi Osman İlk Kez Çocuk İle İlgili Konuştular!
Hülya Avşar'dan İrem Derici'ye: "Bir erkek olarak düşünseydim, seni bırakıp giderdim"
Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in olaylı gecesi: Gazetecilere tekme tokat saldırdılar
Seren Serengil'in 'hasta yemeği' gündem oldu: Sushi ile iyileşmeye çalıştı
Yaşar Alptekin'den giyimini eleştirenlere cevap: Peygamber Efendimiz yaşasaydı böyle giyinirdi