Serenay Sarıkaya giydikleriyle dudak uçuklattı

Magazin dünyasının sevilen isimlerinden biri olan Serenay Sarıkaya yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekiyor.

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Serenay Sarıkaya, her paylaşımıyla adeta olay oluyor. Sosyal medya takipçileri ve magazin sayfalarında birçok kez yer alan Sarıkaya en son Cem Yılmaz ile ilişkisini noktalanırmıştır. Her paylaşımıyla dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu bu seferde kıyafetlerine verdiği parayla şok etti. 

Uzun zamandır ekranlarda olmayan güzel oyuncu, hayranlarını meraklandırıyor. Sevilen oyuncunun hangi dizide yer alacağı merakla araştırılırken diğer bir konuda hangi anlaşmaların geldiği oldu. Maldivler'den tatilden dönen güzel oyuncu kısa bir süre önce Bebek'te görüntülendi.

Düzenli olarak bakımlarını yaptıran güzel oyuncu, Bebek'te bir bakım merkezinden çıkarken kameralara yakalandı. Muhabirlerin sorularına samimi yanıtlar veren Serenay Sarıkaya tarzı ve giyimiyle de dikkatlerin odak noktası oldu. Gözlüklerinden deri kabanına kadar tarzını konuşturan Sarıkaya, giyim tarzının fiyatıyla da çok konuşuldu...

Ayakkabsının markası Prada olurken fiyatı ise 7.750 lira olarak açıklandı. Kabanı ise Common Leisure marka olurken fiyatı ise 22.400 lira olarak açıklandı. Kıyafetlerinin toplam bedeli ise 30.150 lira olarak açıklandı. Bu fiyatların ardından birçok sosyal medya kullanıcısı yorum yaparak düşüncelerini dile getirdi.

Güzelliğinin yanında şıklığının bedeliyle de dikkatleri üzerine toplayan güzel oyuncu için binlerce yorum geldi. Bu yorumlardan en çok öne çıkanı ise "Yazık değil mi bu paraya", "Benim üç aylık maaşıma kadın ayakkabı almış ne üzücü bir dünya" gibi birçok yorum yapıldı. Sizce Serenay Sarıkay'nın şıklığının bedeli pahalı mı ucuz mu? Yorum kısmından düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bekleyenler için müjdeli haber: Yeni Skoda Superb elektrik ve 4x4 sürprizi ile yolda
Mayıs 2024 Audi fiyat listesi yayınlandı ve 1,9 milyon liraya sıfır Audi alma fırsatı sunuyor!
Skywell'in yeni hibrit otomobilinin Türkiye'ye gelişi yakın! Satış tarihi açıklandı
Hyundai Bayon mayıs ayı güncel fiyat listesi
İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!