Serenay Sarıkaya öyle bir paylaşım yaptı ki...

Ekranlarda uzun süredir yer almayan Serenay Sarıkaya’dan yeni paylaşım geldi. Bu paylaşım ardından binlerce kişi Serenay Sarıkaya’nın gönderisine binlerce beğeni ve yorum attı.

Yaptıkları ve yaşadıklarıyla gündemin düşmeyen yıldızı haline gelen Serenay Sarıkaya şimdide sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımları akılları başlardan aldı. Ünlü isimden binlerce yardım projesi arka arkaya geliyor. Kendisi için çok önemli olan tüm eşyalarını bağışlayan Serenay Sarıkaya, yüzlerde gülümsenin olmasına neden olmuştu.

Maldivler tatilinden paylaştığı görsellerle akıllara kazılı kalan Serenay Sarıkaya kırmızı derin dekolteli ve çekici halleriyle yeniden hafızaları tazeledi. Aktif bir şekilde kullandığı sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Serenay Sarıkaya, tüm dikkatlerin odağı oldu. TBT olarak paylaştığı görsele sadece dakikalar içinde binlerce beğeni geldi.

Paylaştığı fotoğrafın açıklama kısmına "Geceye @cemtalu nun arşivinden bulduğu bir #tbt bırakalım o halde. #2017♥️ " notunu düşen güzel oyuncu, derin göğüs ve bacak dekoltesiyle hayranlarını mest etti. Binlerce takipçisi yorum kısmından düşüncelerini dile getirecek açıklamalar yazdı.

Kısa sürede yarım milyon beğeniye ulaşan Serenay Sarıkaya'nın fotoğrafına "Fizik kadın", "Ana sayfam ateş aldı" gibi birçok yorum bırakıldı. Kısa süre önce yaptığı bağışla dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu, kız çocuklarının eğitimlerine büyük bir katkı sağlamıştı. Adından hem tarzından hem de yaptığı iyiliklerle bahsettiren Serenay Sarıkaya kalpleri kazanacak son fotoğrafıyla hayranlarını büyüledi.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Tesla Cybertruck'ın Türkiye tarihi belli oldu!
İkinci el araba alacaklar elini çabuk tutsun: Zam dalgası geliyor!
Artık herkes Mercedes-BMW-Audi yerine bunu alacak!
Ucuz premium araç isteyenler dikkat! Lexus LBX Türkiye pazarına giriyor
Aston Martin, Alonso'nun Çin'de aldığı ceza için inceleme talep etti