Serenay Sarıkaya ve Hakan Altun hakkında ne konuşuldu

Söylemezsem Olmaz programında konuşulan konular gündem oldu.Hafta içi her gün ekranlara gelen magazin programının sunuculuğunu ise keskin dilleriyle ünlenmiş olan; Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali yapıyor.

Serenay Sarıkaya hakkında yaptıkları kısa VTR’den sonra ise Serenay Sarıkaya’nın günlük kıyafeti ve ödediği para gündeme gelmişti. Sevilerek izlenen programda yapılan kısa VTR’lerin ardından ise Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil; Serenay Sarıkaya hakkında düşüncelerini dile getirmişti. Bircan Bali, Serenay Sarıkaya’nın kombinini beğendiğini dile getirmişti.

Sevilerek izlenen programın sunuculuğunu yapan isimler keskin dilleriyle seyircisini ekranlara kilitliyor. Her gün farklı isimleri ele alan magazin programı ise gündemin magazin konularını belirliyor. Adı son günlerde Cem Yılmaz ile anılan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ise bir mekandan çıkarken görüntülenmiş ve muhabirlerle uzun uzun sohbet etmişti.

Cem Yılmaz ile barışıp barışmadığı merak edilirken Serenay Sarıkaya “Cem Yılmaz’ında dediği gibi küsmedik ki barışalım” yanıtını vermişti. Bu sayede birçok haber sitesi ve sosyal medya kullanıcısı Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz’ın arkadaşça ayrıldıklarını dile getirmişti. Çıkan haberlerin arkasından ise Seren Serengil ve Arto, Serenay Sarıkaya’nın Hakan Altun ile ilgili söylemlerde bulundular.

Serenay Sarıkaya ve Hakan Altun sevgili mi?

Sevilen magazin programında konu olarak ele alınan Serenay Sarıkaya ve Hakan Altun ilişkisi hakkında; Seren Serengil ve Arto “İçerde bu konuyu görünce biraz konuştuk da acaba Serenay Sarıkaya ve Hakan Altun sevgili olsa nasıl olurdu” sorusunu Bircan Bali’ye yönelttiler. Bunun üzerine Bircan Bali ise “Sevgili olsalardı kesinlikle evlenirlerdi” yanıtını verdi.

Sosyal medyada ise durum çok farklı algılandı. Birçok haber sitesi ve sosyal medya sitesi konu hakkında “Serenay Sarıkaya ve Hakan Altun sevgili oldular” adı altında iddialar ortaya koydular. Sadece bir düşünce olan konunun yanlış anlaşılması sosyal medyada bilgi karışıklığına neden oldu!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Türkiye'de üretilecek ilk Volkswagen modeli, Türk sürücüler için büyük bir sürpriz olacak!
ABD'den Ford'a soruşturma açıldı! Yeni nesil otomobillerde 'ölümcül' özellik'
Xiaomi, SU7 üretiminde hızlandı: Artık herkesin ilgisini Porsche'dan ziyade bu araç çekiyor
Dev otomobil markası iflas bayrağını çekiyor! Satış için dört markayla görüşmeler başladı
Ferrari'nin yeni harikası yollarda: F167, atmosferik V12 motoru ile göz kamaştırıyor!