Serenay Sarıkaya ve Mert Demir Aşkı: Ünlü Çiftin Amsterdam Sırrı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ve şarkıcı Mert Demir'in aşk dedikoduları magazin gündemini sallıyor. Sarıkaya'nın sadece "Durun bakalım" yanıtıyla karşılık verdiği iddialar, Mert Demir'in giyim markası yüzü olarak kameralar önünde yaptığı açıklama ile daha da ilgi çekici hale geldi.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile şarkıcı Mert Demir'in aşk yaşadığına dair çıkan haberler magazin gündemine bomba gibi düştü. Geçtiğimiz aylarda bir davete katılan Sarıkaya, Mert Demir'in 'Ateşe Düştüm' adlı şarkısında vokal yaptığını açıklamıştı.

Sarıkaya, çıkan aşk haberlerine yalnızca "Durun bakalım" yanıtını verdi. Ünlü çiftin geçtiğimiz günlerde birlikte Amsterdam'a gittikleri iddia edilmişti.

MERT DEMİR'DEN İLK AÇIKLAMA

Son olarak bir giyim markasının yüzü olan Mert Demir, kameralar karşısına geçip soruları yanıtladı. Serenay Sarıkaya ile Amsterdam'a gittikleri iddiaları hakkında sorulan soruya Mert Demir, "Şu anda tam olarak onun yerinde değiliz" yanıtını verdi. Muhabirlerin "Biraz da magazin yapma durumundayız" yorumuna ise "Ben yapmak durumunda değilim. Sen yaparsın" karşılığını verdi.

Bu açıklama, ikilinin ilişkisine dair merak edilen soruları yanıtsız bırakarak magazin dünyasında heyecan yaratmaya devam etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

İnci Taneleri dizisi final yapmayacak
Sahneyi terk ettiği iddia edilmişti: Cem Yılmaz'dan açıklama geldi
Gizlice evlenmişlerdi: Sessiz sedasız boşandılar
Seyirciye sinirlenen Cem Yılmaz sahneyi terk etti
Kerem Bürsin yeni filmine hazırlanıyor