Serenay Sarıkaya yürekleri hoplattı! Süper minisiyle dekoltesini gösterdi! Görenler hayran bakıyor! Bu pozlar

Uzun Süredir ekranlarda olmayan Serenay Sarıkaya'dan kıyameti koparacak pozlar geldi. Süper minisiyle yangınlara davet çıkaran Serenay Sarıkaya tüm dikkatleri üzerine topladı.

Reklam filminde rekor bir fiyata anlaşma imzalayan güzel oyuncu, pozlarıyla sosyal medyayı sallamıştı. Yıllardır aynı firmayla çalışan Serenay Sarıkaya, anlaşma yaptığı firma ile yıldızlarını barıştırıyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme bomba gibi düşen Serenay Sarıkaya, bu paylaşımlarına bir yenisini ekledi. 

Çekici fiziği ve güzel yüz hatlarından dolayı birçok Türk'ün en sevdiği oyuncular arasında yerini alan Serenay Sarıkaya için sık sık "Ülkenin güzellik oranını yükselten kadın" yorumu yapılıyor. Maldivler tatilinden verdiği pozlarla fiziğinin kusursuzluğunu gösteren Serenay Sarıkaya kısa süre önce Instagram'a attığı fotoğrafla birlikte tekrar fiziğini gündeme getirdi.

Maldivler tatiline annesiyle giden güzel oyuncu, eğlenceli bir not düşerek, "Yanımdakini çok sormuşsunuz, yana kaydırarak kolayca görebilirsiniz" yazmıştı. Annesinin pozlarını çektiğini de açıklayan Serenay Sarıkaya olası bir aşk dedikodusunun önüne geçti. Cem Yılmaz'la birlikte ilişkisini sonlandırdıktan sonra hayatına kimseyi almayan güzel oyuncu, sosyal medyayı salladı!

Mini şortuyla bacak dekoltesini veren Serenay Sarıkaya paylaşımına ise "Şey mi dostum" notunu düştü. Mustafa Ceceli'nin şarkısını söyleyerek sosyal medyada gündem olan çocukların sözlerinden bir paylaşım yapan Sarıkaya, yorumlara ise "Yine yangınlar yine ben" yazılmasına neden oldu.

Serenay Sarıkaya'nın vermiş olduğu bu poz, 4 saat gibi bir sürede 300 binden fazla beğeni aldı. 9 milyonu aşkın takipçisine sunduğu bu pozla yeniden kendisine hayran bırakan Serenay Sarıkaya, sosyal medyada çok konuşuldu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Bir dönem Hanife'ye talip olmuştu... Bayhan'dan 'evlilik programı' itirafı: "Reklam için..." deyip anlattı
Gökhan Çınar Merve Taşkın'a açık açık sordu! "Bedenini göstererek para..."
Tarkan'ın eşi Pınar Tevetoğlu'nun son hali sosyal medyada olay oldu! "Gayet doğal kadın"
Bayhan'dan çarpıcı sözler: Hayatımın en büyük hatasıydı diyerek açıkladı
Nefise Karatay doğum gününü kutladı! Kızını görenler hayran kaldı: "Büyümüş bayağı"