Serenay Sarıkaya'nın yeni evinin fiyatı dudak uçuklattı!

Geçtiğimiz günlerde final yapan Aile dizisinin başrol oyuncularından Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaştığı başarılı performansın ardından bu defa gayrimenkul yatırımıyla gündeme geldi

Geçtiğimiz günlerde final yapan Aile dizisinin başrol oyuncularından Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaştığı başarılı performansın ardından bu defa gayrimenkul yatırımıyla gündeme geldi. Özel yaşamı ve iddialı tarzıyla dikkat çeken güzel oyuncu, Boğaz manzaralı yeni evi için ciddi bir yatırım yaptı.

40 MİLYON LİRAYA ORTAKÖY'DE LÜKS SİTEDE BAHÇE KATI SATIN ALDI

Sarıkaya, Ortaköy'de bulunan lüks bir sitede yer alan Boğaz manzaralı bahçe katını, 40 milyon lira ödeyerek satın aldı. Bu hamleyle Sarıkaya, sadece oyunculuk kariyeriyle değil, aynı zamanda gayrimenkul yatırımlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor.

DİĞER GAYRİMENKUL YATIRIMLARI

Ünlü oyuncunun Bebek'teki rezidansından taşındığı ve Burcu Esmersoy'dan kiraladığı eviyle birlikte Bodrum, Çanakkale ve Marmaris'te de arsa ve evlere sahip olduğu belirtiliyor. Geçtiğimiz yaz aylarında Marmaris'teki yazlığına 10 milyon TL ödeyerek dikkat çeken Sarıkaya, kazandığı parayı yatırıma yönlendirmeye devam ediyor.

SARIKAYA'NIN YATIRIM PORTFÖYÜ GENİŞLİYOR

Oynadığı diziler ve reklamlardan kazandığı parayı gayrimenkul yatırımlarıyla değerlendiren Serenay Sarıkaya, hem başarılı kariyeriyle hem de yatırımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Boğaz manzaralı yeni eviyle ilgili yapılan yatırım, Sarıkaya'nın mülkiyet portföyünü daha da genişletiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'ten ilk paylaşım geldi
Enis Arıkan'dan kıskançlık itirafı: 'Şoke oldum' diyerek anlattı
Arka Sokaklar'a geri dönmüştü: Şevket Çoruh'un Serenay Sarıkaya göndermesi olay oldu
Olgun Şimşek talihsiz kazayı ucuz atlattı
Onur Seyit Yaran'ın Ablasından Şok İddia: Psikolojik Taciz!