Sergen Yalçın, Avrupa'dan aldığı teklifi açıkladı!

Sergen Yalçın, bir YouTube kanalında Schalke 04 iddialarına yanıt vererek, "Öyle bir teklif geldi ama antrenörlük yapmayı düşünmüyorum. Rahatım burada" dedi.

Sergen Yalçın, katıldığı bir YouTube kanalında futbol kariyeri ve geleceği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Schalke 04'ten gelen tekliflerle ilgili düşüncelerini paylaşan Yalçın, antrenörlük yapmayı düşünmediğini vurguladı. Ayrıca, eski futbolcu Stefan Kuntz’a dair ilginç bir anekdot paylaştı.

51 yaşındaki teknik direktör Sergen Yalçın, katıldığı bir YouTube kanalında görüşlerini paylaştı. Schalke 04 hakkında çıkan iddialara yanıt veren Yalçın, "Öyle bir teklif geldi ama antrenörlük yapmayı düşünmüyorum şu an. Rahatım burada. Kış geldi, stüdyo güzel, kıyafetlerimiz güzel, renkler güzel, muhabbet makara güzel, salla eleştir" dedi.

Beşiktaş ile 2020-2021 sezonunda şampiyonluk yaşayan ve Türkiye Kupası'nı kazanan Yalçın, en son Antalyaspor'da görev yaptı. Akdeniz ekibi ile 23 maça çıkan Yalçın, 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 mağlubiyet elde etti. Şu anda herhangi bir takım çalıştırmayan deneyimli teknik direktör, Schalke 04 ile ilgili gelişmeleri değerlendirdi.

Sergen Yalçın, "Buna bile gol attırdım dediğin bir santrfor var mı?" sorusuna ise "Stefan Kuntz. Tam bir baltaydı adam futbolcuyken" yanıtını vererek, A Milli Takım'ın eski teknik direktörü ile Beşiktaş'ta bir dönem birlikte oynadığını hatırlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.