Sergen Yalçın Beşiktaş iddialarına net cevap verdi: "Camianın kenetlenmesi lazım"

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın, adının tekrar siyah beyazlı takımın başına geçeceği yönündeki iddialara net bir şekilde yanıt verdi.

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın, adının siyah beyazlı takımın başına geçeceği yönündeki iddialara açıklık getirdi. Gazeteci Serdar Sarıdağ'a konuşan Yalçın, Beşiktaş'la ilgili konuşmanın kendi ilkelerine aykırı olduğunu belirterek, "Bir takımın başlangıcında teknik direktör varken, o takımla ilgili konuşmak benim ilkelerime aykırıdır" dedi.

"FENERBAHÇE İÇİN DE AYNI DURUMU YAŞADIM"

Yalçın, daha önce Fenerbahçe ile adının anılması üzerine yaptığı açıklamayı hatırlatarak, "Bunu daha önce sen bana Fenerbahçe için sorduğunda 'Bu takımın başlangıcında Jesus var. Jesus varken, benim konuşmam doğru olmaz' dedim. Şimdi takımın başlangıcında Rıza Çalımbay var. Ben konuşmam, benim ilkelerime aykırıdır" diye konuştu.

"ALLAH BEŞİKTAŞ'IN YOLUNU AÇIK ETSİN"

Sergen Yalçın, Beşiktaş'a başarılar dileyerek, "Allah Beşiktaş'ın yolunu açık etsin. Zor dönemleri var. Yeni yönetimin de yolu açık olsun. Rıza Hoca'ya destek verilmesi lazım. Camianın kenetlenmesi lazım. Ama ben Beşiktaş'ın teknik direktörlüğü için kimseyle konuşmadım. Ben Beşiktaş'ın teknik direktörlüğü için konuşmayacağım çünkü takımın başlangıcında bir teknik direktör var. Ayıp olur" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!
Galatasaray, İlkay Gündoğan Transferi İçin Harekete Geçiyor!
Beşiktaş 15 milyon euroluk golcüsünü buldu: 37 gol 66 asist