Sergen Yalçın: "En azından kazanamıyorsak kaybetmemek sevindirici" olur!

Antalyaspor Teknik Direktörü olan Sergen Yalçın, maçı değerlendirdi! Konyaspor ile berabere kaldıkları maçın ardından; Sergen Yalçın maç hakkında değerlendirmelerde bulundu! "Maçın büyük bir bölümünde...

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Konyaspor beraberliği sonrasında yaptığı açıklamada, "Maçın büyük bölümünde oyunu kontrol altında tuttuk. Maçın başında pozisyonlarımız vardı. Kazanamazsak en azından buda güzel.

Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda oynadığı Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, maç sonrası basın toplantısında şunları söyledi: "Baktığımızda maçın büyük bir kısmını kontrol ettik. Maçın başında pozisyonlarımız vardı. Öne geçebilirdik ama dönüş yapmak pek kolay değil. Bu tür müsabakalarda deplasman golü sonrası oyun dönüyor.Konyaspor ligde pek sağlıklı bir konumda değil.Onlar da yoğun mücadele veriyor. Doğal olarak kazanmak için savaşırlar. Ama 3 maç gerideyiz. Daha sonra çocuklar onu çevirmeye çalışırlar. Bizim için en güzel yönü bu sanırım. Bu tür deplasman maçları ikinci yarıda çok daha zordur. Çünkü elbette herkes kazanmak ister. Bu yüzden kazanamazsak en azından kaybetmeyeceğimiz için mutluyuz. Teknik ekip olarak Konyaspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. "Umarım gelecek bizim için daha iyi olur." dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Adana Demirspor taraftarlarından Murat Sancak'a büyük tepki!
Aziz Yıldırım'dan dikkat çeken açıklama: "Bunlar doğru değil!
Galatasaray'ın parlayan yıldızı ayrılıyor! Arap ekibine imza atıldı!
EURO 2024 için İngiliz Taraftarların Tercihi: Almanya'nın Ünlü Genelevinin Kapıları Açıldı!
Ebrar Karakurt'un Yeni Takımı ve Kazanacağı Ücret Belli Oldu: Dudak Uçuklatan Detaylar!