Sergen Yalçın: “En iyi oyunlardan birisini oynadık” dedi!

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamada, "Oyunu rakibe vermedik. Başarılı olduğumuzu düşünüyorum.... Fenerbahçe ve Antalyaspor karşılaşması sonrasında Sergen Yalçın konuştu!

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, F.Bahçe maçı sonrasında yaptığı açıklamada, "Rakibe oyunu vermedik. Başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Oyuncularımın mücadelesinden ve arzusundan memnunum. Puanların ardından deplasmanda bir kez daha oynadık. Böyle güçlü bir takıma karşı oynayabileceğiniz en iyi maç..

Trendyol Süper Lig'in 24 dedi. Bu hafta Antalyaspor, ev sahibi Fenerbahce'ye 2-0 yenildi. Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi: "Beklediğimiz türden bir oyundu. Oldukça dengeli bir maçtı. Rakibin önemli oyuncularına karşı önlem aldık. Çocuklar bunu başardı. Maçın başında şanslarımız vardı, kazanabilirdik. Oyunu rakibe vermedik. Maç boyunca mücadele etmeye çalıştık. Sanırım başardık. Oyuncularımın mücadelesinden, arzusundan, arzusundan memnunum. Bu kadar güçlü bir takıma karşı oynayabileceğiniz en iyi maçlardan birini oynadık. Cengiz'in kişisel becerisiyle vurduğu hedef, rakibe avantaj sağladı. İkinci yarıda avantajı değerlendirdiler. Son 25 dakikadaki baskıyla maçı berabere bitirebilirdik. Bugünkü sonuç istediğimiz gibi olmadı. Oyuncularımın performansından, oyunundan, istek ve arzusundan memnunum. Sonuç istediğimiz gibi olmadı. F.Bahçe'ye hayırlı olsun, dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ali Koç yeniden aday: Fenerbahçe seçimleri heyecanı
Jose Mourinho, mesleği ne zaman bırakacağını açıkladı!
Trabzonspor'un Transfer Hedefi: Fenerbahçe'nin Yıldızı Umut Nayir!
Ajdin Hasic: Beşiktaş'a Dönüş Heyecanı ve Sergen Yalçın Övgüsü
Göztepe'nin Yükselişinde Parlayan Yıldız: Ramon-Pascal Lundqvist