Sergen Yalçın, hakem yönetimini eleştirdi: "Üzücü bir beraberlikti

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, İstanbulspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımının 2-0 önde olduğu maçtan beraberlikle ayrılmanın üzüntüsünü dile getirdi. Yalçın, hakemlerin ligdeki dengeyi bozduğunu savundu.

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında İstanbulspor ile oynadıkları maçta 2-0 önde olmalarına rağmen 2-2 berabere kaldıkları için büyük bir üzüntü yaşadıklarını ifade etti. Yalçın, Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendirdi.

Maçın kazanmaları gereken bir müsabaka olduğunu belirten Yalçın, "Kağıt üzerinde üç puan yazdığımız bir maçtı. Ancak maçlar sahada oynanıyor, kağıt üzerinde kazanılmıyor. İlk yarıda iyi bir oyun ortaya koyduk ve 2-0 öne geçtik ancak birçok fırsatı değerlendiremedik. İkinci yarıda ise durum tam tersine döndü. 2-0'dan 2-2'ye gelmek bizim için üzücü bir durumdu." şeklinde konuştu.

Hakem yönetimini eleştiren Yalçın, "Maalesef hakemlerin yönetimi çok sağlıklı değil. Geçen hafta Samsun maçında benzer bir durum yaşamıştık. Bu hafta da aynı sıkıntıları yaşadık. Ülke futbolunun bir sorunu olabilir ancak biz de hakemlerin kararlarından etkileniyoruz." dedi.

İstanbulspor'un hakem yönetimiyle ilgili şikayetlerine anlam veremediğini belirten Yalçın, "Hakemler gayet iyi bir maç yönetti bence. Son dakikadaki bir kararımız değişseydi, maçı kazanabilirdik. Ancak tecrübesiz hakemler ligde dengesizlik yaratıyorlar ve maçları etkiliyorlar. Bu maç kötü yönetildi." şeklinde konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA'dan Arda Güler'e Kritik Uyarı: Kurala Takılma Tehlikesi!
UEFA Avrupa Ligi'nde Finalistler Belli Oldu!
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: İmzalar Atılıyor!
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Napoli'ye transfer oluyor! Fenerbahçe taraftarını yıkan haber!
Ali Koç yeniden aday: Fenerbahçe seçimleri heyecanı