Sergen Yalçın İddiaları Hakkında Beşiktaş'tan Açıklama: Henüz Görüşme Yok

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Sergen Yalçın ile henüz bir görüşme olmadığını belirtti. Aybaba, takımın durumunu iyileştirmek için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ve geniş bir transfer listesi oluşturduklarını ifade etti.

Beşiktaş'ta Fernando Santos'un ayrılmasının ardından Sergen Yalçın ile ilişkilendirilen iddialar hakkında Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'dan açıklama geldi. Aybaba, henüz Sergen Yalçın ile bir görüşme olmadığını ve takımın durumunu iyileştirmek için çaba harcadıklarını belirtti.

Beşiktaş'ta Fernando Santos'un ayrılmasının ardından Sergen Yalçın da adı geçen isimlerden biriydi. Ancak Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Sergen Yalçın ile henüz bir görüşme olmadığını belirtti. Aybaba, dün futbolcuları tebrik ettiğini ve "Altıncı kez teknik direktör değiştirdiniz. Helal olsun" dediğini ifade etti. Ayrıca, takımda kötü durumda olan oyuncular olduğunu ve işlerinin zor olduğunu söyledi. Aybaba, geniş bir transfer listesi oluşturduklarını ve bu listede gençlerden tecrübelilere kadar çeşitli oyuncuların bulunduğunu belirtti. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kadrolarının gücünü göz önünde bulundurarak, aradaki farkı kapatmanın kolay olmadığını vurguladı. Takımın durumunu iyileştirmek için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ve transfer listelerinin de buna göre şekillendiğini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray Transferde Dev Adım! Aslan Fransa'dan 10 Milyon Euroya Savunmacı Aldı
Fenerbahçe'den Paulinho hamlesi
İtalya Kupası'nda zafer Juventus'un oldu!
Bursaspor Kulübü 14 yıl önce bugün Süper Lig şampiyonuydu! İşte o mazi!
Beşiktaş'a 4.5 milyon Euro'luk bir şok: Kesin karar verildi