Sergen Yalçın kafayı bu kez de Mourinho'ya kafayı taktı: "Hazmedememiş!"

Teknik direktörlük kariyerine ara verip yorumculuk yapan Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin Bodrum FK'ya 2-0 galip geldiği maçın ardından dikkat çekici açıklamalar yaptı.

Teknik direktörlük kariyerine ara verip yorumculuk yapan Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin Bodrum FK'ya 2-0 galip geldiği maçın ardından dikkat çekici açıklamalar yaptı. 

Yalçın, Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'yu eleştirerek, Mourinho'nun futbol oynamamış olmasının onun teknik direktörlük kariyerindeki başarıları kabullenmesini zorlaştırdığını ifade etti.

''NE KADAR SAÇMA BİR DÜŞÜNCE''

Sergen Yalçın, "Fenerbahçe, Manchester United maçında iyi oynamadı! İyi mücadele etti. İkinci yarı Fenerbahçe'nin pozisyonu var mı? Bir de Türk basını, Türk taraftarlar neden üzülsün Fenerbahçe kazanınca? Ne kadar saçma bir düşünce,'' ifadelerini kullandı.

''BİR TANE GOLÜMÜ İZLERLER, ANLARLAR''

Jose Mourinho'yu eleştiren Yalçın, ''Futbolculuğu yok, bu anlamda başarısı yok. Teknik direktör olarak bu yüzden hazmedememiş bu başarıları! Oyuncuların karşısına geçtiğinde yabancı oyuncular futbolculuk kariyerine bakar! Ama ben o oyuncuların karşısında geçsem iş başka olur! Bir tane golümü izlerler, anlarlar," ifadelerini kullanmış oldu.

''EGOSAL PROBLEMİ VAR''

Sergen Yalçın, Jose Mourinho'nun egosal problemi olduğunu belirterek, ''Jose Mourinho kılıf hazırlıyor... Manchester United maçında ne oldu da kendini attırıyorsun? Final mi oynuyorsun? Egosal problemi var," ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.