Sergen Yalçın: "Mourinho Oyunuyla Başarı Elde Edemez!

Ekol TV'deki programında Fenerbahçe'nin oyununu ve teknik direktör Mourinho'yu eleştiren Sergen Yalçın, "Yüzünde telaşlı bir ifade var." dedi. Haberin devamı...

Futbol yorumcusu Sergen Yalçın, Ekol TV'deki programda Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’yu sert bir dille eleştirdi. Yalçın, Fenerbahçe'nin Samsunspor ile oynadığı maçın ardından, "Fenerbahçe pozisyon üretemiyor. Sen takımı maça hazırlayamıyorsan ortada hiçbir Fenerbahçeliyi memnun edecek bir sonuç yoksa, sen o faule sığınamazsın." dedi.

MOURINHO'NUN PSİKOLOJİK DURUMU SORUNLU

Yalçın, Mourinho’nun takımın oyunundaki gelişim eksikliğini de vurgulayarak, "Fenerbahçe'nin oyununu sezon başından beri gelişim göstermedi. Mourinho'nun psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı. Ayrıca, "45 dakika süresince bu kadroyla ön alan baskısı yapamazsın. Bugünkü Anadolu takımları büyük takımlarla korakor oynayamaz fakat Samsunspor'un enerjisi diğer Anadolu takımlarına göre daha iyi." şeklinde konuştu.

MOURINHO'NUN BEDEN DİLİ HİÇ İYİ DEĞİL

Yalçın, Mourinho'nun mutsuzluğunun beden diline yansıdığını belirterek, "Yüzünde telaşlı bir ifade var. '12 saat çalışıyorum' diyor fakat yalan söylüyor bence. Çalışsa böyle bir oyun olur mu? Bir yerde bir yanlışlık var." şeklinde sert eleştirilerde bulundu.

İRFAN CAN VE OYUNCU SEÇİMİ ELEŞTİRİSİ

Geçen sezonun en iyi oyuncusu İrfan Can'ın oynatılmamasına da değinen Yalçın, "Nerede bu çocuk, neden oynatmıyorsun? Szymanski bir Alex değil, neden vazgeçmiyorsun örneğin?" diye sordu.

MOURINHO'YA ODAKLANMA ÇAĞRISI

Yalçın, Mourinho'nun basın mensuplarına yaklaşımını da eleştirerek, "Mourinho bu küçümseme işini bırak, işine odaklan. Yoksa çok erken gidersin. Şampiyonluk hasretiyle yanıp tutuşan Fenerbahçe taraftarının sabrı kalmadı." ifadeleriyle Mourinho'ya uyarıda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.