Sergen Yalçın Nuri Şahin'e Yüklendi: 'Seninle Aynı Seviyede Değiliz!

Sergen Yalçın, Kafa Sports programında Nuri Şahin'in kendisine verdiği cevaba sert tepki gösterdi. Yalçın, aralarındaki başarı farkını vurgulayarak Şahin'in henüz konuşacak seviyede olmadığını belirtti.

Ünlü teknik direktör ve futbol yorumcusu Sergen Yalçın, Borussia Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahin'e yönelik sert ifadelerde bulundu. Yalçın, Kafa Sports programında Nuri Şahin'in kendisine verdiği cevabı eleştirerek, aralarındaki başarı farkını vurguladı.

"SAÇMA CEVAPLAR VERİYOR"

Sergen Yalçın, Nuri Şahin'in kendisine verdiği cevabı "saçma" olarak nitelendirerek şunları söyledi:
"Hiçbir başarı elde etmeden bir yere gelemezsin. Demek ki Nuri Şahin'de gelecek umudu görmüşler ama verdiği cevaplar çok saçma. Nuri'ye 'apoletlerim var, sende ne var?' derim. Kupaların yok, son iki deplasmanda 7 gol yedi Dortmund."

"ARAMIZDA FARK VAR"

Yalçın, Nuri Şahin'in kendisiyle kıyaslanamayacağını belirterek şu ifadeleri kullandı:
"Ben çoktan oralara çıktım, kupalar kazandım. Farioli gibi isimlerle kıyaslanacak durumda değilsin. Başarıları yok. Önce başarılarını kazan, sonra gelip konuşalım."

"REYTİNGİN YOK"

Sergen Yalçın, Şahin'in popülaritesi hakkında da yorum yaparak:
"Nuri'nin ne reytingi var Allah aşkına. Kötü şeyler söylemedim ama bana böyle cevap verirsen seni bitiririm. Seninle gurur duyuyoruz ama henüz benimle konuşacak seviyede değilsin." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.