Sergen Yalçın: "Savunma arkasına atılan toplarla goller yedik" diyerek maç hakkinda konuştu!

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada, durumu değerlendirdi! "İki tane savunma arkasına topla yediğimiz gollerle Türkiye kupasına veda ettik" Sergen Yalçın Beşiktaş kulübüne başarılar diledi!

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Bugün Türkiye Kupası'na defansın arkasında yediğimiz iki golle veda ettik." 

Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turunda Beşiktaş'a 2-1 yenilerek veda etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Yalçın, maçta iki farklı devrenin bulunduğunu ancak ilk yarının baskı altında olduğunu söyledi. İlk yarıda gol atarak öne geçtiklerini hatırlatan Yalçın, şöyle konuştu: "İkinci yarı, Beşiktaş'a ikinci yarıda gol getirdi, daha iyi oynadılar, daha güçlü durdular, daha güçlü kaldılar. Bugün Türkiye Kupası'na 2. yarıda golle veda ettik. Savunmanın arkasında yenilen iki gol. Beşiktaş'a başarılar diliyorum. Takım olarak iki kupada da çok oynayan bir takım yapımız yok. Transferimiz kapandı, artık bu dönemi de kapattık. Mevcut kadromuzla ligde en iyi yere ulaşmaya çalışıyoruz. Hep aynı formasyonla oynuyoruz, sonlara doğru oyuncularım yoruldu. Beş gün önce Fenerbahçe ile zorlu bir maç oynadık. Etkisi son bölümde açıkça görüldü. Son bölümde ortaya çıkan yorgunluk bana veda etmemi sağladı. "Önümüzdeki yıllarda Türkiye Kupası'na farklı bakacağız." dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'den Dev Transfer Hamlesi: 19 Yaşındaki Rokas Pukštas Gündemde!
Beşiktaş'ın Transfer Atağı: Yeni Sezona Hazır!
Arda Güler gollerine devam ediyor: Real Madrid Granada'yı 4-0 mağlup etti
Cristiano Ronaldo, Avrupa'ya Dönüş Biletini Aldı!
Real Madrid'de Arda Güler rüzgarı esmeye devam ediyor: Bir gol daha attı!