Sergen Yalçın'a sürpriz talip!

Sergen Yalçın, Antalyaspor'dan ayrıldıktan sonra Almanya'nın Schalke 04 ekibinden sürpriz bir teklif aldı. Bundesliga 2'de zor günler geçiren Schalke, Yalçın'ı takımın başına getirmek istiyor. Eski Beşiktaşlı Kenan Karaman ile yeniden buluşma ihtimali de dikkat çekiyor.

Sergen Yalçın, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Antalyaspor’u çalıştırdıktan sonra, Almanya’dan beklenmedik bir teklif aldı. Bundesliga 2 ekiplerinden Schalke 04, 51 yaşındaki teknik direktörü takımın başına getirmek istiyor. 343 Digital YouTube kanalında Ersin Düzen’in aktardığına göre, Schalke 04, Sergen Yalçın için ısrarcı bir tutum sergiliyor. Yalçın, geçmişte Beşiktaş ile büyük başarılara imza atmış bir isim olarak, Bundesliga 2’de mücadele eden Schalke ile anlaşma ihtimali dikkat çekiyor.

Alman ekibi, geride kalan 6 haftada sadece 1 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 4 puan toplayarak, 18 takımlı ligde 16. sırada yer alıyor. Bu kötü gidişatı durdurmak için Sergen Yalçın'ı göreve getirmek istiyor. Ayrıca, Schalke 04 kadrosunda Beşiktaş'ın eski oyuncusu Kenan Karaman da bulunuyor. İkili, Yalçın’ın göreve gelmesi durumunda yeniden bir araya gelebilir.

Sergen Yalçın’ın Almanya’ya atılıp atılmayacağı ise büyük bir merak konusu ve Türk futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.