Sergen Yalçın'dan açıklama: "Galatasaray çok iyi bir oyuncu almış"

Sergen Yalçın, Kafa Sports YouTube kanalında yaptığı açıklamalarda, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ne kalamamasına rağmen Okan Buruk’un hem ligde hem de Avrupa Ligi’nde başarı hedeflediğini belirtti.

Sergen Yalçın, Kafa Sports YouTube kanalında yaptığı açıklamalarda, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ne kalamamasına rağmen Okan Buruk’un hem ligde hem de Avrupa Ligi’nde başarı hedeflediğini belirtti. Yalçın, Buruk'un rahat hamleler yaptığını ve iki yıldır Galatasaray’ı şampiyonluğa taşıdığını vurguladı. Ayrıca, Osimhen, Torreira, Davinson Sanchez ve Gabriel Sara’nın takımın en önemli oyuncuları olduğuna dikkat çekti.

İşte Sergen Yalçın'ın açıklamaları:

"Okan hoca, Galatasaray'da 2 senedir şampiyon oluyor. Önemli bir Türk hoca. Süper Kupa'yı kaybediyorsun yerden yere vuruyorsun, Şampiyonlar Ligi'nden eleniyorsun yerden yere vuruyorsun, Fenerbahçe'yi yeniyorsun göklere çıkarıyorsun, Kasımpaşa ile berabere kalıyorsun yerden yere vuruyorsun. Bu olmaz yani."

GALATASARAY ÇOK İYİ BİR OYUNCU ALMIŞ

"Galatasaray'da Osimhen, Torreira ve Davinson Sanchez en önemli 3 isim. Bir de Gabriel Sara'yı buraya koyarız. Galatasaray, çok iyi bir oyuncu almış. Hiç Al Musrati ile Muci'ye benziyor mu? İşte yatırım yapılacak oyuncu Sara. Doğru bir transfer.

Kasımpaşa maçında 3-0 olunca Okan hoca çok rahatladı. Böyle olunca da rahat hamleler yaptı. Böyle olacağını beklemiyordu. Torreira'yı falan oynatsaydı öyle olmazdı."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.