Sergen Yalçın'dan eski hocasına olay sözler!

Eski milli futbolcu ve teknik direktör Sergen Yalçın, Kafa Sports programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Eski hocası Jean Tigana'yı "küstah bir adam" olarak nitelendiren Yalçın, futbolculuk döneminde hocasının kararlarının kendisi üzerinde etkisi olmadığını vurguladı.

Eski milli futbolcu ve teknik direktör Sergen Yalçın, Kafa Sports programında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Yalçın, futbol takımlarının ve oyuncuların performanslarını değerlendirirken, eski hocası Jean Tigana için "Küstah bir adam" ifadesini kullandı.

Yalçın, şöyle konuştu:

"Futbolculuk dönemimde istediğim zaman oynuyordum. Bazen canım oynamak istemiyordu, kulübede oturuyordum. Kararı ben veriyordum, hoca değil.

Jean Tigana Beşiktaş'a geldiğinde sürekli ağzında kürdanla geziyordu. Çok egolu biriydi, gerçekten küstah bir adamdı. Sürekli odasına çağırıp benimle konuşmak istiyordu. 'Sen benden çok yetenekli bir futbolcusun ama ben Platini'nin arkasında oynuyordum' dedi. Ben de 'Hocam, Platini'yi çok izledim ama seni hiç arkasında görmedim. Ne zaman vardın sen?' dedim. Gerçekten sinir bozucuydu, onunla tartışmanın peşindeydim.

Tigana'dan nefret ediyorum; onu seven bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.